25/04/2024

Μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία για το τουρνουά «ΑΧΙΛΛΕΥΣ 5»

Δυναμικά ξεκίνησε η σεζόν για τους αθλητές των «Glory Fighters» του προπονητή Τάσου Λιβάνιου. Συνέχεια στο αήττητο σερί.Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Σπουδαίο θέαμα, δυνατές «μάχες» και πλήθος κόσμου χαρακτήρισαν το τουρνουά «ΑΧΙΛΛΕΥΣ 5» που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης.  Το τουρνουά προσέλκυσε τους κορυφαίους αθλητές και συλλόγους  του χώρου προσφέροντας συναρπαστικό θέαμα και κορυφαίο ανταγωνισμό. Οι κορυφαίοι στην κορυφαία διοργάνωση…

Μοναδικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Περιφέρειας στην διοργάνωση ήταν ο Λαρισινός σύλλογος «Glory Fighters» με 5 νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές κάτω από την τεχνική και προπονητική καθοδήγηση του κ.Τάσου Λιβάνιου. Οι αθλητές του συλλόγου που συμμετέχει ανελλιπώς στα κορυφαία τουρνουά του χώρου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σημειώνοντας  επιτυχίες απέναντι σε βαρύτερους αντιπάλους στοιχείο καθοριστικό στα δυναμικά αθλήματα. Ειδικότερα, στο άθλημα του «Kick Boxing» που αποτέλεσε το κομμάτι των επίλεκτων του τουρνουά, νικητές αναδείχτηκαν και ο Κώστας Μαντζιώκας και ο Μπάμπης Δραγατσίκης με εντυπωσιακή εμφάνιση κερδίζοντας το καθολικό χειροκρότημα των θεατών.

Στην κατηγορία της πυγμαχίας επίλεκτων, ο Κώστας Μαντζαφλάρας στην πρώτη του εμφάνιση σε τουρνουά ήρθε ισόπαλος απέναντι σε πολύ έμπειρο αθλητή ενώ ο Κώστας Γρέκας ήταν νικητής στον δικό του αγώνα.

Μεγάλη όμως ήταν και η επιτυχία για τον επαγγελματία πυγμάχο του συλλόγου Γιάννη Μπιρμπίλη που αγωνίστηκε στο main event του τουρνουά που αφορά το επαγγελματικό κομμάτι της πυγμαχίας. Ο νεαρός πυγμάχος που έχει το προσωνύμιο “The Country Boy” αναδείχτηκε νικητής στην 7η συνεχόμενη παρουσία του σε επαγγελματικούς αγώνες.

Ο προπονητής του συλλόγου «Glory Fighters» κ. Τάσος Λιβάνιος σε δηλώσεις του συνεχάρη τους  αθλητές για τις επιτυχίες τους ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθε» που αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του συλλόγου ενώ ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία. «Για εμάς το τουρνουά Αχιλλεύς 5 ήταν το ξεκίνημα της σεζόν και μια ευκαιρία να δούμε τα αποτελέσματα των προπονήσεων μας που βασίζονται στην σκληρή δουλειά και την κατάλληλη διατροφή. Οι Glory Fighters πιστοί στις αρχές και στις αξίες τους θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους να αναδείξουν τα αθλήματα  μέσα από τις παρουσίες και τις επιτυχίες των αθλητών μας στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας»

Υπενθυμίζεται ότι από την φετινή σεζόν οι Glory Fighters βρίσκονται στον ολοκαίνουργιο χώρο τους σε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο στην οδό Φιλίππου 14 με τμήματα Kick Boxing και πυγμαχίας για μικρούς και ενήλικες.