19/04/2024

Μαχητικά αθλήματα: Πέντε προβλέψεις του Fightsports για την νέα χρονιά

Το 2021 μπορεί να είναι η χρονιά των ανατροπών και των εκπλήξεων

Το Fightsports.gr κάνει τις προβλέψεις του για το 2021 που θα είναι μία από τις πιο καυτές χρονιές στα μαχητικά αθλήματα. Μεγάλοι αγώνες και ανατροπές έρχονται, καθώς το 2020 ήταν μία στάσιμη σεζόν που όμως έδωσε την ευκαιρία ανασύνταξης για μία καλύτερη χρονιά, την επόμενη. Πάμε να δούμε τις προβλέψεις του μαχητικού portal.

Conor McGregor: Ξανά πρωταθλητής στην lightweight

Ο Ιρλανδός επιστρέφει στην δράση 23 Ιανουαρίου κόντρα στον Dustin Poirier. Μπορεί να έχει αραιή αγωνιστική δράση αλλά θεωρείται φαβορί γι’αυτή την αναμέτρηση. Ο Dana White δεν έχει δώσει ματς τίτλου στον Notorious, ωστόσο αν νικήσει θα μπορεί να διεκδικήσει την ζώνη που έχει αφήσει ο Khabib Nurmagomedov. 

Justin Gaethje, Charles Oliveira και Tony Ferguson ερίζουν γι’αυτή. Ο McGregor τελικά θα την κερδίσει.

Mike Tyson: Δεύτερος αγώνας μέσα σε λίγους μήνες

Ο Mike Tyson έπαιξε πρόσφατα αγώνα επίδειξης με τον Roy Jones Jr. και δεν τα πήγε άσχημα. Ο θρυλικός πυγμάχος έκανε υπερπροσπάθεια για να ανέβει στο ρινγκ και να είναι αξιοπρεπής. Την αποστολή του την έβγαλε εις πέρας… Ο επόμενος αγώνας του θα γίνει στο πρώτο μισό του 2021 και πάλι με βετεράνο αθλητή ή με Youtuber…Ο νοών νοείτο. 

Canelo Alvarez: Θα παίξει τρίτο αγώνα με τον Golovkin

Ο Μεξικανός δεν έχει στα άμεσα πλάνα του την τρίτη μάχη με τον Καζάχο αλλά τον αναφέρει στην λίστα του. Στην μόνη στιγμή της καριέρας του που ο Canelo αμφισβητήθηκε ήταν με αντίπαλο τον Golovkin. Ο πρωταθλητής θα θέλει να δώσει απαντήσεις και μετά το καλοκαίρι θα κοντραριστεί με τον GGG στην πιο επική μάχη της χρονιάς.

George Kambosos Jr.: Θα δώσει την μάχη της ζωής του με τον Lopez

Ο Έλληνας ομογενής δικαιωματικά είναι ο επόμενος αντίπαλος του Teofimo Lopez. Ο George Kambosos Jr. θα συναντήσει στην Αυστραλία και μάλιστα με κόσμο τον Teofimo Lopez. Θα ζήσει την μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του με χιλιάδες Αυστραλούς και Έλληνες ομογενείς στο πλευρό του. 

Jake Paul: Θα λάμψει το αστέρι του το 2021

Ο Jake Paul θα κάνει μία σπουδαία έκπληξη μέσα στον χρόνο. Ίσως είναι ένας αγώνας με κάποιον καλό αθλητή και η παρουσία του πάνω στο ρινγκ θα εκπλήξει πολλούς.

Ο Paul προς το παρόν, έχει δημιουργήσει τεράστια απήχηση στο κοινό, ωστόσο οι «μαχητικοί» των λοιδορούν. Αυτό θα αλλάξει το 2021 και θα τον αποδεχτούν μετά από μία σπουδαία νύχτα που θα χαρίσει στους φανς.