16/04/2024

Ματσάρες και εκπλήξεις στο Versus

Τέσσερις ζώνες διεκδικήθηκαν στο Versus του Ωρωπού σε ένα από τα καλύτερα event της σεζόν από πλευράς θεάματος. 


Στις γυναίκες η Ειρήνη Σταθαρα κατάφερε να υπερασπιστεί την ζώνη της απέναντι στην Όλγα Λυκούδη σε ένα αμφίρροπο ματς. Η Λυκούδη στάθηκε πολύ καλά αλλά δικαίως η ζώνη πήγε στην Σταθάρα που μετά την κατάκτηση της τετράδας έκανε την πρώτη της υπεράσπιση στο Versus.

Στο δεύτερο ματς για ζώνη ο Αλέξανδρος Λάνης υπεράσπιζε την ζώνη του απέναντι στον Δημήτρη Κουρουμπέτση. Ο Κουρουμπέτσης μπήκε με πάθος στο ματς, ωστόσο ο Λάνης έβρισκε πολλούς τρόπους  να περάσει χτυπήματα στον αντίπαλο.

Το ματς πήγε στον Λάνη που είχε εντυπωσιακές στιγμές στο παιχνίδι και απέδειξε πως είναι από τα ανερχόμενα αστέρια του Ελληνικού Kickboxing.

Το τρίτο ματς για ζώνη ήταν αυτό μεταξύ του Κωνσταντίνου Παπαδημητρίου και του Αλέξανδρου Μερτζανιάν. Ο αθλητής του Βαγγέλη Χατζή έκανε την έκπληξη και με ψυχωμένη εμφάνιση και αφόρητη πίεση κέρδισε το ματς και την ζώνη του Versus. Στον Παπαδημητρίου ήταν εμφανές το μεγάλο διάστημα αποχής από τα ρινγκ αφού άργησε να μπει στο ματς.

Ο Μερτζανιάν επεδίωξε την κοντινή μάχη και πίεσε για πέντε γύρους. Τελικά η νίκη ήρθε με πλειοψηφική απόφαση. Στο τέλος υπήρξαν και οπαδοί της ΑΕΚ που αποθέωσαν τον νικητή.

Τέλος την τέταρτη ζώνη φόρεσε στην μέση του ο Γιώργος Νταντάμης με αντίπαλο τον Αντώνη Στρούτζαλη. Ο Νταντάμης είχε καλούς συνδυασμούς στο παιχνίδι του που κατέληγαν με χτυπήματα στο σώμα του Στρούτζαλη.

Ο Στρούτζαλης περίμενε κυρίως τον αντίπαλο για να χτυπήσει στη αντεπίθεση και ήταν αρκετές οι φορές που το κατάφερε. Η νίκη πήγε στον Νταντάμη που μετά από δύο χρόνια αποχής επιστρέφει με νίκη.