23/04/2024

Μαρία Μαστρογιάννη: Θα αντιμετωπίσω μία… Δήμητρα βελτιωμένη

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Η Μαρία Μαστρογιάννη παρά το ότι τον τελευταίο καιρό, παίζει στις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Ελλάδα, τονίζει πως έχει πολύ… δρόμο ακόμη, ενώ εκθειάζει και την αντίπαλο της, Δήμητρα Δημητρακοπούλου.

« Δεν έχω παίξει με όλα τα πρώτα ονόματα στην Ελλάδα. Υπάρχουν ακόμη πολλές αξιόλογες αθλήτριες. Έχω πολλά να μάθω και επίσης να βελτιώσω στο παιχνίδι μου. Με την Δήμητρα έχουμε ξαναπαίξει στο παρελθόν σε αγώνα Kickboxing.. Την σέβομαι όπως και κάθε αντίπαλο. Την θεωρώ βελτιωμένη σε σχέση με τότε, καθώς έχει δίπλα της έναν πολύ αξιόλογο προπονητή, που δούλεψε μαζί της. Θα είναι ένας πολύ καλός και δυνατός αγώνας στο Promo Fight», τόνισε η «Snake eyes», που συνέχισε μιλώντας για τις διαφορές που θα έχει το παιχνίδι της σε σχέση με την Χριστίνα Αθανασοπούλου στην Ρόδο.

« Η βασική διαφορά που υπάρχει μεταξύ της Χριστίνας και της Δήμητρας είναι στην εμπειρία. Η Χριστίνα έχει πολύ μεγάλη πορεία στο χώρο της πυγμαχίας, ενώ η Δήμητρα κάνει τα πρώτα της βήματα, όπως κι εγώ.  Πάντως είμαι πολύ καλά προετοιμασμένη και αποφασισμένη».