26/04/2024

«Μαζεμένος» ο Canelo προσπαθεί να διορθώσει ταχύτητα και φυσική κατάσταση

Ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι που είχε να αντιμετωπίσει ο Canelo Alvarez στο πρώτο ματς με τον Gennady Golovkin ήταν η ταχύτητα του Καζάχου και η καλή φυσική του κατάσταση.


Ο Μεξικανός έδειχνε βαρύς, ήταν ξεκάθαρο πως είχε βάλει μεγάλη μυική μάζα κάτι που τον εξέθεσε πάνω στο ρινγκ τελικά. Εκτός αυτού μετά το πρώτο λεπτό κάθε γύρου, φαινόταν να μένει από δυνάμεις. Λίγο ο τρόπος που χτυπάει(100%) λίγο το μυώδες σώμα του δεν τον βοήθησαν να αναπτύξει ταχύτητα έναντι του Golovkin.

Στην νέα του προπόνηση φαίνεται να είναι αδυνατισμένος εμφανώς αφού πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του για να είναι έτοιμος για ένα τόσο δύσκολο ματς, όπου το άγχος της νίκης έχει ο Μεξικανός που καλείται να αποδείξει στο κοινό πως δικαίως απέσπασε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Τα προβλήματα της φυσικής κατάστασης και της ταχύτητας είναι δυσεπίλυτα καθώς είναι στοιχεία που είτε έχεις είτε δεν έχεις και φέρουν μικρής βελτίωσης.

Ο GGG ξεχωρίζει γι’αυτά και θα πρέπει ο Canelo στις 54 μέρες που απομένουν να συμμαζέψει την κατάσταση. Δείτε βίντεο από την τελευταία του προπόνηση.

Ahí vamos poco a poco 🤙🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Saul Alvarez (@canelo) στις