27/04/2024

Μέγας χορηγός των Ελλήνων πυγμάχων ο Τάσος Τσάλας

Ο promoter και κόουτς από την Χαλκίδα, ως επικεφαλής της Force -1 στην Ελλάδα δίνει χείρα βοηθείας στην Ελληνική ομοσπονδία της πυγμαχίας, καλύπτοντας τον εξοπλισμό των μαχητών από εδώ και στο εξής, στις αποστολές της Εθνικής ομάδας αλλά και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Πρόκειται για μία τεράστια χορηγική προσπάθεια, που δείχνει το μεράκι και την αγάπη του Τάσου Τσάλα για τα μαχητικά αθλήματα. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:


«Υπογράφηκε και επίσημα η συνεργασία της Force-1 με την Ε.Ο.Π. για την χορηγία αθλητικού εξοπλισμού. Η Force-1 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας STING στην Ελλάδα, χορήγησε προϊόντα που έχουν την αναγνώριση της AIBA για την ασφαλή διεξαγωγή όλων των επίσημων αθλητικών διοργανώσεων σε πανελλήνιο επίπεδο που είναι υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.

Τα προϊόντα της αυστραλιανής μάρκας STING, έχουν την αναγνώριση καταλληλότητας και ασφάλειας από την ΑIBA και αγωνίστηκαν αποκλειστικά με αυτά οι μεγαλύτεροι αθλητές του κόσμου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016. Επίσης η Force-1 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Boxeur Des Rues στην Ελλάδα, επέλεξε στολές πυγμαχίας για την Ελληνική εθνική ομάδα αυτής της μάρκας που έχει ξεχωρίσει για το design και την ποιότητα της, έχει άλλωστε την έδρα της στην καρδιά της μόδας, το Μιλάνο.

Το κόστος του αθλητικού υλικού ανήκει στην Force-1 και στον κύριο Τσάλα Τάσο αφού ως γνωστό καμία πολυεθνική εταιρεία δεν αναλαμβάνει τα έξοδα για χορηγίες αλλά αυτά επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αντιπρόσωπο κάθε χώρας. Κίνητρο και ευχή του είναι να βοηθήσει το άθλημα της πυγμαχίας και να στηρίξει τους αθλητές της εθνικής ομάδας πυγμαχίας».