20/04/2024

Μάριος Καπερώνης: Mε υπομονή και πείσμα θα δούμε μεγάλα πράγματα (VIDEO)

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

O Μάριος Καπερώνης είναι μικρός ηλιακά, ωστόσο το παλμαρέ του στο χώρο της πυγμαχίας είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Ο Μάριος μας μίλησε ως προπονητής, πλέον, αθλητών που κατέβηκαν στους αγώνες της Πάτρας, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στάθηκε στο ταλέντο που υπάρχει και είναι… μπόλικο στην Ελλάδα. Όντας  8 φορές πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία και έχοντας συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, μπορεί να ξεχωρίσει τους πραγματικούς πρωταθλητές.

Μάριε είναι τιμή μας που σε φιλοξενούμε στο Fightsports. gr. Ως προπονητής πλέον, πιστεύεις ότι υπάρχουν ταλέντα στην Ελλάδα;

Υπάρχουν πάρα πολλά ταλέντα στην Ελλάδα, όμως είναι άπειροι σε σχέση με τους ξένους αθλητές. Θέλει υπομονή και πείσμα για να έρθει η διάκριση που περιμένουμε.

Στην Πάτρα είχες αθλητές όπως ο Πεφάνης, ο Αχμεντ και η Κούκουρα. Είσαι ευχαριστημένος με την παρουσία τους;

Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά μου κι απ’ το επίπεδο που είχε φέτος το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Ανδρών- Γυναικών. Όλοι οι αθλητές απέδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ ψηλό επίπεδο. Ήταν όλοι καταπληκτικοί όπως αρμόζει σε ένα πρωτάθλημα τέτοιου επιπέδου.

 Στην καριέρα σου ποιοι πυγμάχοι σου… έμειναν;

Οι Κουβανοί σίγουρα σου μένουν αξέχαστοι για την ταχύτητα τους. Οι Ρώσοι για την τακτική τους, που ακολουθούν στον αγώνα. Θεωρώ ότι είναι απ’ τους πιο δύσκολους αντιπάλους και από τις πιο αξιόλογες χώρες, στο χώρο της πυγμαχίας.

Για το τέλος ο κόουτς Μάριος μας ευχαρίστησε και μας ευχήθηκε καλή συνέχεια!!!