26/04/2024

Λιναρδάτου: Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τιμή, αξιοπρέπεια, ήθος και ειλικρίνεια

Ένα σπουδαίο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που μας πέρασε για την Χριστίνα Λιναρδάτου που στέφθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία Super Featherweight για την WBC απέναντι στην  Alycia Baumgardner.


Η Λιναρδάτου έκανε σκληρή προετοιμασία σε camp της Φιλαδέλφεια με την Kali Reis που προετοιμαζόταν για το μεγάλο παιχνίδι της απέναντι στην Cecilia Brækhus . Η σκληρή δουλειά της «Black Mamba» απέδωσε καρπούς κι ας ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης για καιρό. Κυριάρχησε στο παιχνίδι και για οκτώ γύρους ήταν εξαιρετική.

Αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός της WBC, η Λιναρδάτου έχει και την ζώνη UBF στην lightweight κατηγορία. Να θυμίσουμε πως η αθλήτρια του Μάνου Λαβδάκη έχει μόλις μία ήττα στην καριέρα της, ενώ σε δηλώσεις της προ λίγων ημερών τόνισε πως είναι στην διάθεση οποιασδήποτε Ελληνίδας πυγμάχου θέλει να κάνει διεκδίκηση της ζώνης της. Αναλυτικά όσα ανέφερε στην τελευταία της ανακοίνωση:

«Όταν κάτι το θες πολύ το πετυχαίνεις, και εμείς τα καταφέραμε. WBC dreams come true.  Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους.

Στους φίλους μας που με την αγάπη τους μας στήριξαν στις δύσκολες στιγμές στέλνουμε όλη την αγάπη μας και δίνουμε υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τιμή,αξιοπρέπεια,ήθος και πάνω από όλα ειλικρίνεια».