26/04/2024

Κώστας Σπυρόπουλος: Θα ανέβω επίπεδο μέσω του Adrenaline Explosion

Για την συμμετοχή του στην νεοσύστατη διοργάνωση Adrenaline Explosion μίλησε ο Κώστας Σπυρόπουλος που είναι στην κάρτα του event που διεξάγεται 27 Οκτωβρίου. Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο σάιτ. 


Πότε ήταν η πρώτη σου επαφή με τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων και τι είναι αυτό που σε κράτησε σε αυτόν ;

«Aρχικά, είχα ασχοληθεί με την τέχνη του wing chun και αργότερα γύρω στα 16 χρόνων ξεκίνησα kickboxing στη σχολή που είμαι ακόμα και τώρα, το Ultra Fighters Gym . Μπορώ να πω ότι τα μαχητικά αθλήματα με κέρδισαν λόγω της έντασης που υπάρχει σε αυτά ακόμα και κατά την διάρκεια της προπόνησης».

Ποια είναι τα άτομα που σε στηρίζουν;

«Στον αθλητικό τομέα τα άτομα που με στηρίζουν είναι ο προπονητής μου Δημήτρης Παπαδόπουλος και όλη η ομάδα του ultra fighters gym και τους ευχαριστώ για αυτό. Όσον αφορά την καθημερινότητα μου , έχω πολλούς δικούς μου ανθρώπους που είναι κοντά μου με πρώτο και καλύτερο την οικογένεια μου, η οποία στηρίζει το κάθε μου βήμα σε αυτό».

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις αντιμετωπίσει μέχρι τώρα;

«Δεν ξέρω αν μπορώ να αναφερθώ σε κάποια συγκεκριμένη δυσκολία . Το μεγαλύτερο εμπόδιο πιστεύω στον αθλητισμό είναι κάποιοι τραυματισμοί οι οποίοι τυχαίνουν».

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

«Τα σχέδια μου για το μέλλον είναι να καταφέρω να φτάσω στο επίπεδο που εγώ πιστεύω ότι αξίζω».

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από την διοργάνωση ;

«Είναι μια νεοσύστατη διοργάνωση και φαίνεται να έχει όλα τα εφόδια για να καθιερωθεί στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων. Το να αγωνίζεσαι σε μια διοργάνωση όπως αυτή σε ανεβάζει επίπεδο και σου προσφέρει την επαγγελματική εμπειρία που χρειάζεται η Ελλάδα».