20/04/2024

Κώστας Βεργέτης: Να διατηρήσω την καλή εικόνα μου και με τον Μαλιχούδη

Στις 16 Δεκεμβρίου ρίχνεται εκ νέου στην μάχη ο Κώστας Βεργέτης αυτή την φορά στο Scorpion Fight Show απέναντι στον Χαρίλη Μαλιχούδη.


Ο αθλητής του Παναγιώτη Μουντάκη προέρχεται από σημαντική νίκη στο Prive Boxing επί του Χάρη Κοντογιώργη και ευελπιστεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Fightsports.gr.

Κώστα έκανες μία σπουδαία νίκη στο Boxing Prive κόντρα σε ένα έμπειρο και σπουδαίο αθλητή όπως ο Κοντογιώργης. Αυτή η νίκη σε ανέδειξε και σε έκανε γνωστό στον κόσμο. Πως πάει η προετοιμασία για το νέο σου παιχνίδι κι αν υπάρχει μεγάλο κίνητρο για σένα να κερδίσεις αυτόν τον αγώνα;

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Σαριδάκη που μου δίνει αυτές τις ευκαιρίες όπως επίσης τον Κοντογιώργη. Ήταν τιμή μου να παίξουμε μαζί, είναι σπουδαίος αθλητής και χαίρομαι πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω έναν αγώνα με αντίπαλο τέτοιου επίπεδου.

Όσον αφορά την προετοιμασία μου, πηγαίνει όλο και καλύτερα. Υπάρχει αρκετή πίεση όπως σε κάθε προετοιμασία, κάνουμε δυνατές προπονήσεις και έχουμε μπει στην τελική ευθεία, αφού απομένουν λίγες μέρες.

Το κίνητρό μου έχει μεγαλώσει, αφού έχω στόχο να διατηρήσω μια καλή εικόνα ώστε να μου δοθούν και άλλες ευκαιρίες να παίξω εξίσου δυνατούς αγώνες».

Ο Χαρίλης είναι ένας πολύ έμπειρος αθλητής που αρέσκεται να παίζει να παίζει κοντά. Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το μεγάλο σου όπλο για να φτάσεις στην νίκη;

«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο όπλο απέναντι στον Μαλιχουδη θα προσαρμοστώ κατά την διάρκεια του αγώνα βλέποντας τις ικανότητες του και θα πατήσω στα λάθη που θα κάνει. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με θέαμα».

 Είναι προς τιμήν σου που παίζεις δύσκολους αγώνες στο εσωτερικό με τοπ ονόματα. Ποιος είναι ο μελλοντικός σου στόχος στο άθλημα κι αν υπάρχει κάποιος μετά τον Μαλιχούδη που έχεις στο στόχαστρο να παίξεις;

«Σας ευχαριστώ πολύ μπορεί να μην έχω πολλούς αγώνες αλλά προπονούμαι με τον δάσκαλο μου Μουντάκη Παναγιώτη και την ομάδα μου πολύ σκληρά εδώ και πολλά χρόνια. Στόχος μου είναι να γίνω επαγγελματίας πυγμάχος, με ότι αυτό συνεπάγεται και ξέρω πως αυτό στην Ελλάδα δεν υπάρχει».