29/03/2024

Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου: Διψάω για την νίκη και την ζώνη του Versus

Ένα από τα καλύτερα ματς της κάρτας του ερχόμενου Versus είναι αυτό του Κωνσταντίνου Παπαδημητρίου με τον Αλέξη Μερτζαριάν. 


Ο έμπειρος πυγμάχος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια εκτός αγωνιστικής δράσης, με δίψα για την νίκη και την ζώνη του promotion.

«Σωματικά όσο και ψυχολογικά νιώθω έτοιμος. Έχω δύο χρόνια να ανέβω στο ρινγκ και διψάω να διεκδικήσω την νίκη και την ζώνη», μας ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο Παπαδημητρίου που δεν κυνηγάει κάποιο συγκεκριμένο όνομα στην κατηγορία και εξηγεί γιατί έμεινε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Όνομα συγκεκριμένο δεν υπάρχει , γενικά παίζω με όποιον μου προτείνουν που είναι στα κιλά μου, είτε παραπάνω, είτε παρακάτω. Στόχος μου είναι να παίξω όσους περισσότερους αγώνες μπορώ εντός και εκτός Ελλάδας και να ευχαριστηθώ κάθε στιγμή πάνω στο ρινγκ.

Είχα δύο χρόνια αποχής λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και τραυματισμών. Πιστεύω ότι μετά από αυτόν τον αγώνα θα μπω σε τροχιά αγώνων και θα έρθουν προτάσεις και για άλλα παιχνίδια. Ήδη ο επόμενος αγώνας μου έχει κλείσει για Οκτώβριο», αποκαλύπτει.

Τέλος ο Παπαδημητρίου έκανε κάλεσμα στο κοινό για τις 5 Ιουλίου στους αγώνες του Ωρωπού.

 «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη και ελπίζω να τους ανταμείψω με έναν δυνατό αγώνα. Τέλος να ευχαριστήσω την καινούργια μου ομάδα Golden Corner που με προπονεί και θα είναι δίπλα μου στον αγώνα και τους χορηγούς μου για την στήριξη τους, Groupak 4Χ4 Αξεσουαρ, Skyros Panorama, Milos Hotel».

Φώτο:Studio Karteris