25/04/2024

Κοπή της πίτας για την πυγμαχική ΑΕΚ με Αρναούτη!

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19/01) στην αίθουσα του πυγμαχικού τμήματος της ΑΕΚ (Μανώλης Λαμπίδης) για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του τμήματος. Φίλοι, γνωστοί, αθλητές, αλλά και μικρά παιδιά κόσμησαν με την παρουσία τους το τμήμα πυγμαχίας της Ένωσης.

Το Postgame.gr βρέθηκε στην ανακαινισμένη με κιτρινόμαυρα χρώματα αίθουσα και οι πρώτες εντυπώσεις ήταν αυτές που περιμέναμε. «ΑΕΚ μία γροθιά», όπως λέει και το σλόγκαν του τμήματος.

Ο προπονητής του τμήματος, Πανταζής Μαρκάκης ήταν αυτός που έκοψε την πίτα, την οποία κοσμούσε ο Δικέφαλος Αετός. Ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο χώρο. Έδωσε τις καθιερωμένες ευχές, ενώ υποστήριξε ότι θέλει να δει ένα καλύτερο αύριο για την ΑΕΚ και το τμήμα.

Να τονίσουμε ότι κόπηκαν δύο πίτες. Όποιος έβρισκε το πρώτο φλουρί θα ταξίδευε μαζί με την ομάδα στο πρώτο παιχνίδι εκτός Αθηνών, ενώ όποιος έβρισκε το δεύτερο θα είχε δωρεάν τατουάζ αξίας 200 ευρώ!

Το πρώτο φλουρί έπεσε στην Παναγία, κάτι που σχολιάστηκε θετικά από τον κόουτς, κ. Πανταζή, ενώ το δεύτερο σε φίλο των κιτρινόμαυρων.

Εξαιρετικής σημασίας ήταν η παρουσία του Έλληνα αθλητή της ΑΕΚ, Μιχάλης Αρναούτη που αγωνίζεται στο εξωτερικό, των αθλητών και εφόρων του τμήματος χάντμπολ της Ένωσης, αλλά και πολλών οπαδών από κλαμπ της Ένωσης.

Πηγή: Postgame. gr