19/03/2024

Κοντογιώργης vs. Νερούτσος=Champions League

Το ντέρμπι του Χάρη Κοντογιώργη με τον Δημήτρη Νερούτσο ήταν το καλύτερο δυνατό ματς που θα μπορούσε να κλειστεί στην ελληνική επαγγελματική πυγμαχία, με τους δύο μποξέρ να το αποδεικνύουν περίτρανα έπειτα από έξι γύρους αν μη τι άλλο συγκινητικής μάχης. 


Ένα ματς που θα θυμούνται για χρόνια και θα στεναχωρηθούν απίστευτα όσοι δεν το είδαν από κοντά, προσέφεραν ο Χάρης Κοντογιώργης με τον Δημήτρη Νερούτσο στο χθεσινοβραδινό main event του Γιώργου Σαριδάκη στο πολύ πετυχημένο Scorpion στο «ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ» στην Αθήνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ταλαντούχο Νερούτσο να’χει το πάνω χέρι και να βρίσκει ανοίγματα στον Κοντογιώργη. Χτυπήματα τα οποία κόστισαν στον «Dirty Harry» καθώς ήρθε και το μέτρημα (νοκ-ντάουν) που χάρισε το γύρο στον μποξέρ του «Αριστοτέλειου». Ο Κοντογιώργης μετά τα σερί έδειχνε να πηγαίνει προς τη γωνία του χωρίς καλά καλά να μπορεί να βάλει σε μία ευθεία τα πόδια του δείχνοντας ότι είναι ζαλισμένος και τα χτυπήματα στοίχισαν.

Εντελώς ξαφνικά όμως από τον τρίτο γύρο και μετά ο Χάρης Κοντογιώργης από την ομάδα του κόουτς Πετρούτσου έδειξε σαν να είναι ένας άλλος πυγμάχος σαν να άνοιξαν μέσα του τα εφεδρικά πνευμόνια.

Παρότι πίσω στο σκοράρισμα των κριτών και πάντα επιφυλακτικός στα δυνατά χτυπήματα του Νερούτσου, ο Κοντογιώργης βρήκε τη λύση για όλα!

Επιστρατεύοντας την τεράστια εμπειρία του, ο πρώην μποξέρ της ΑΕΚ πέτυχε για πολλούς το ακατόρθωτο και όπου ακατόρθωτο σημειώστε ότι στάθηκε όρθιος, ροκάνισε τη διαφορά μέχρι και τον έκτο γύρο, δημιουργώντας έτσι μία από τις πιο συναρπαστικές ανατροπές στην ιστορία του ελληνικού μποξ και  κέρδισε με πλειοψηφική απόφαση των κριτών παραμένοντας αήττητος στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Η μάχη του Κοντογιώργη με τον Νερούτσο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα ντέρμπι του εξωτερικού. Το παιχνίδι το θαύμασαν πολλοί χθες στο Scorpion και θα το θαυμάσουν περισσότεροι όταν κυκλοφορήσει το επίσημο βίντεο.

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος «μοιράζει ξάπλες» σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK