29/03/2024

«Κλείδωσε» η επιστροφή του Pac-man!

Τα’λεγε ο Bob Arum, αλλά κανείς δεν τον πίστευε καθώς η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Manny Pacquiao είχε περάσει από… σαράντα κύματα! Τελικά, όπως είχε ενημερώσει τα Μέσα ο βαθύπλουτος promoter η ανακοίνωση για το ιστορικό come back έγινε και ο Φιλιππινέζος σούπερ σταρ κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει τον πρώτο του αγώνα μετά την ήττα του Δεκεμβρίου από τον Juan Manuel Marquez τον Οκτώβριο και μάλιστα στο Μακάο. 

Όμως, αυτό πρέπει να τονιστεί περισσότερο απ’όλα είναι εκτός από την ημερομηνία… έκλεισε και ο αντίπαλος. Πρόκειται για τον εξαιρετικό μποξέρ Mike Alvarado (34-1, 24 KO’ s)… Ο Arum υπογράμμισε με βεβαιότητα πως αυτός θα είναι ο αντίπαλος του Manny και ήδη οι Αμερικάνοι ρεπόρτερ γράφουν γι’αυτόν και το ρίσκο που παίρνει η ομάδα του Pac-man!

Ο Alvarado περιγράφεται ως ένας δολοφονικός πυγμάχος ο οποίος δεν χαρίζει… κάστανα μέσα στο ρινγκ, ενώ διακρίνεται για την άνεσή του στο να… διαλύει σαγόνια. Κι εκεί είναι που εστιάζουν οι περισσότεροι, αφού νιώθουν ανασφάλεια σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σαγόνι του Φιλιππινέζου, έπειτα από την… ξάπλα του JMM.  

Παρακάτω έχετε την ευκαιρία να δείτε βίντεο με τα highlights του «Rado» και να διαπιστώσετε και οι ίδιοι πως πρόκειται για έναν αληθινό… asesino, όπως θα τον αποκαλούν οι πατριώτες του, οι Μεξικανοί.