24/04/2024

Κι όμως μπορεί να έχουμε Golovkin – Hopkins!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην πυγμαχική πιάτσα πώς γίνονται ζυμώσεις ώστε να στηθεί το παιχνίδι του Gennady Golovkin με τον Bernard Hopkins. Ο γηραιότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία του αθλήματος δεν έχει βάλει οριστικό τέλος στην καριέρα του και με δεδομένο τις δηλώσεις του προ ημερών πως αντίπαλός του κατά την επιστροφή θα προκαλέσει έκπληξη, μάλλον η φήμη του Golovkin – Hopkins έχει βάση.

Ο promoter του «GGG» ήρθε κι αυτός με τη σειρά του να δώσει περισσότερη τροφή για σκέψη αφού δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να δώσει αγώνα στον Hopkins τον μοναδικό μποξέρ στις ημέρες μας που παρά το προχωρημένο της ηλικίας του ανάγκασε τον κυρίαρχο Kovalev να ζοριστεί όσο ποτέ. Να σημειωθεί πως ο Hopkins, εκτός από μποξέρ είναι και σύμβουλος της Golden Boy Promotions η οποία μετά το Canelo – Khan μάλλον πάει να κάνει μία ακόμη έκπληξη.

Πάντως, ο κόσμος συνεχίζει να θέλει από την εταιρία του Oscar De La Hoya ένα και μόνο παιχνίδι αυτό φυσικά που θα βρει αντιμέτωπους τους Saul Alvarez και Gennady Golovkin. Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως οι όποιες διαπραγματεύσεις είχαν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν έχουν σταματήσει ή σταμάτησαν σκόπιμα και από τις δύο πλευρές για να δοθεί περισσότερη έμφαση σε αυτό έπειτα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο πρωταγωνιστών.