26/04/2024

Κι όμως είναι ματσάρα!!!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Η γκαντεμιά της Γωγώς Μπιτάκου δεν έχει τέλος, ωστόσο σε ένα event κάθε εμπόδιο μπορεί να βγει σε καλό.

Η αλλαγή της Δήμητρας Δημητρακοπούλου με την Μαρία Μαστρογιάννη δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Τουναντίον, όσοι έχουν δει το παιχνίδι του Fightsports Kickboxing Tournament, που έχει μείνει στην ιστορία για τα δυνατά του παιχνίδια και τις εκπλήξεις(οι promoters κλείνουν τις  ρεβάνς, την μία μετά την άλλη), θα καταλάβει, γιατί η ρεβάνς της Χριστίνας Αθανασοπούλου με την «Snake Eyes», είναι συναρπαστική.

Τότε η Αθανασοπούλου παρά το ότι δεν ήταν στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, κέρδισε την αξιόμαχη Μαστρογιάννη, έχοντας ένα νοκ ντάουν υπέρ της, ωστόσο η αθλήτρια της Μαστροδούκα την προβλημάτισε πολύ.

Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα ματς  που θα έχει στοιχεία τεχνικής, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως η εξαιρετική φόρμα της Μαστρογιάννη(φορτσάτη από το Xplosion), μπορεί σταθεί εμπόδιο στην «Red Black Queen» και το εισιτήριο της για την Αμερική… Ας θυμηθούμε όμως την μάχη τους στο δικό μας τουρνουά για να σας προδιαθέσουμε, για το τι πρόκειται να δούμε στην Ρόδο, 11 Αυγούστου, στο No Limits.