29/03/2024

Κι άλλος Έλληνας μποξέρ έκλεισε με τον Μιχαλούδη

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Θανάση Μιχαλούδη αναφορικά με τον τρίτο Έλληνα μποξέρ που έκλεισε υπό τη σκέπη του team.


Αναλυτικά: «Και τρίτο Έλληνα αθλητή επέλεξε η ομάδα του Θανάση Μιχαλουδη στην Αμερική που δείχνει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον στα νέα ταλέντα της Ελλάδας.

Μετά τους Καραγιαννιδη και Μαβίδη που έχουν ήδη υπογράψει και επιστρέψει στην Ελλάδα για να τελειώσουν τα διαδικαστικά με τις βίζες τους πριν ξεκινήσουν να αγωνίζονται, στην ομάδα εντάσσεται και ο Αντρεας Κατζουράκης.

Ο Αντρεας αφού δοκιμάστηκε από διάφορες ομάδες στην Αμερική όπου και ενθουσίασε με το ταλέντο του, προσέλκυσε την ομάδα του Μιχαλουδη που αν και δεν ενδιαφέροντουσαν για αθλητές σε αυτή την κατηγορία έδειξαν να εντυπωσιάζονται και να αποφασίσουν να συνεργαστούν μαζί του.

Ο Αντρεας που ταξίδεψε για 2 δοκιμάστηκες εβδομάδες με έξοδα της αμερικανικής ομάδας φαίνεται να έχει υπογράψει ήδη και να μην γυρίζει σύντομα!

Να θυμίσουμε ότι ο Θανάσης Μιχαλουδης με την βοήθεια του Αλεξάνδρου Καρτοζια είχαν ξεκινήσει το scouting για αθλητές πριν το καλοκαίρι και όπως φαίνεται οι κόποι τους απέδωσαν καρπούς και σε τρεις Έλληνες αθλητές έχει δοθεί αυτή η μεγάλη ευκαιρία. Επίσης ρόλο φαίνεται να έπαιξε και ο Γρηγόρης Μαλλιος που μίλησε με τα καλύτερα στον Θανάση ώστε να κοιτάξει αθλητές σε πιο ελαφριές κατηγορίες.»