28/03/2024

Καμπόσος: Έκανα ένα σπάρινγκ με Pacquiao και με έβαλε στην κάρτα!

Το πρόσωπο των ημερών σε Ελλάδα και Αυστραλία είναι ο Γιώργος Καμπόσος λόγω της επικείμενης μάχης του στις 15 Ιουλίου κάτω από το παιχνίδι Pacquiao vs Matthysse.


O ομογενής μποξέρ μίλησε στο Sportingnews για το πως έκλεισε το σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Jr Magboo.

Toe 2 Toe Everyday. Precision ☑ Speed ☑ Power ☑ We Are Ready @mannypacquiao #13days #pacquiaomatthysse #boxingroyalty #ironsharpensiron

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George «Ferocious» Kambosos Jr (@georgekambososjr) στις

«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την ομάδα του Pacquiao. Ζητούσαν να γίνω sparring partner ενόψει του αγώνα του και μου έκλεισαν εισιτήρια για Φιλιππίνες. Ο κόουτς μου Justin Fortune, μου τόνιζε πόσο μεγάλη ευκαιρία είναι αυτή.

Τότε σκέφτηκα πως κάνω κάτι σωστά. Ο τρόπος που προπονούμε θύμιζε στον Pacquiao πως ήταν ο ίδιος σε μικρότερη ηλικία. Του έδωσα πολύ δυνατό σπάρινγκ, ήταν κάτι που εκτίμησε.

Μετά το πρώτο σπάρινγκ μου είπε πως θέλει να παίξω στην κάρτα του. Του είπα πως είναι όνειρο για μένα να παίξω στην ίδια κάρτα. Την επόμενη μέρα το ανακοίνωσαν κιόλας!

Έγινε από τον ίδιο τον Pacquiao που έδωσε την εντολή να παίξω», ανέφερε ο Καμπόσος που είναι στο 14-0 το ρεκόρ του με οκτώ νοκ άουτ ενώ ο αντίπαλος του έχει 17 νίκες αήττητος.

Get Out The Way, We Coming Through 🚨 #14days

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George «Ferocious» Kambosos Jr (@georgekambososjr) στις