19/04/2024

Καλά Χριστούγεννα και ματσάρες τον Δεκέμβρη!

Έξι φοβερά ματς αναμένουμε το επόμενο διάστημα σε πυγμαχία και μικτές πολεμικές τέχνες που θα σας καθηλώσουν μέχρι την λήξη της χρονιάς.


Αύριο τα ξημερώματα αρχής γενομένης με το μεγάλο ματς του Wilder με τον Fury. Η τιτανομαχία στα βαρέα κιλά θα αναδείξει τον πρώτο υποψήφιο για να αντιμετωπίσει τον κορυφαίο Anthony Joshua στην συνέχεια.

Στις 8 Δεκεμβρίου ο φαντεζί Lomachenko κοντράρεται με τον Pedraza. Ο Ουκρανός είναι ατραξιόν από μόνος του, καθώς σε κάθε παιχνίδι ξεσηκώνει το πυγμαχικό και θεωρείται, όχι άδικα, φαινόμενο στο είδους του.Την ίδια μέρα αγώνας MMA που τσακίζει μεταξύ του πρωταθλητή Holloway και του ανερχόμενου Ortega. Ο νικητής θα είναι αναμφισβήτητος πρωταθλητής του UFC.

Στις 15 Δεκεμβρίου και σε νέα κατηγορία βρίσκουμε τον Canelo που συναντά τον Fielding. Έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του Μεξικανού σε κάτι νέο για εκείνον.

Στην εκπνοή της χρονιάς στις 29 Δεκεμβρίου βρίσκουμε δύο ματσάρες στις MMA. Jones και Gustafsson, Cyborg και Nunes λύνουν τις διαφορές τους. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

  • December 1st – Wilder vs. Fury
  • December 8th – Lomachenko vs. Pedraza
  • December 8th – UFC 231: Holloway vs. Ortega
  • December 15th – ‘Canelo’ vs. Fielding
  • December 29th – UFC 232: Jones vs. Gustafsson , Cyborg vs. Nunes