29/03/2024

Ιστορίες απ’την κρύπτη: Ο Mayweather πλήρωνε συμμορίες λατίνων για να τον προστατεύουν στην φυλακή

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα μέσω της Daily Mail στην οποία αναφέρονται λεπτομέρειες για την περίοδο διαμονής του Floyd Mayweather στην φυλακή.


Ο Mayweather έμεινε 60 μέρες φυλακισμένος από τις 90 που του είχαν επιβληθεί και βγήκε νωρίτερα λόγω καλής διαγωγής, ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν ήταν απολύτως αληθινό. Ο Mayweather είχε αλαζονική συμπεριφορά καθώς δεν του άρεσαν τα φαγητά της φυλακής και ισχυριζόταν πως τον είχαν βάλει στο στόχαστρο οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Ως αποτέλεσμα αυτού, πλήρωνε Λατίνους γκάνγκστερ να τον προστατεύουν! Ο λόγος που βρέθηκε πίσω από τα σίδερα ήταν ο ξυλοδαρμός μίας πρώην φίλης του που τον οδήγησε το 2012 στην φυλακή. Το lifestyle του όμως δεν ταίριαζε στις συνθήκες του ιδρύματος και απαιτούσε να του φέρνουν μπάρες από σνίκερς, καλό κρέας και noodles για να διατηρεί την σιλουέτα του.

Σε μία περίπτωση μάλιστα ο διάλογος του με σωφρονιστικό υπάλληλο είναι χαρακτηριστικός.

«Νιώθω ότι δεν με συμπαθείς του», του φώναζε με τον υπάλληλο να του εξηγεί πως δεν τον γνωρίζει και δεν έχει… προηγούμενα μαζί του. Η απάντηση δεν φαίνεται να πτόησε τον πυγμάχο που τον απείλησε.

«Όταν βγω από την φυλακή δεν θα σε ξεχάσω», του είπε. Ο υπάλληλος διατηρείσαι την ψυχραιμία του και τον ρώτησε αν αυτό ήταν απειλή, με τον Mayweather να του απαντά πως δεν είπε σε καμία περίπτωση πως θα του κάνει κακό…