26/04/2024

Ιδού το «παιδί θαύμα» της Αρμενίας!!!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Ο Πολυνείκης Καλαμαράς έκανε εκπληκτική πορεία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας της Αρμενίας, αφού έφτασε με το «σπαθί» του μέχρι τους «8» αλλά εκεί οι διαιτητές του στέρησαν το μετάλλιο. Το Fightsports. gr σας ενημέρωνε καθημερινά για την πορεία των πυγμάχων μας στο Ερεβάν και όντας συνεπές στο ραντεβού του με την ενημέρωση εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις από το «παιδί θαύμα» της ομάδας…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καλαμαρά:

Πολυνείκη ήσουν εκπληκτικός στην Αρμενία και είμαστε υπερήφανοι για σένα. Περίμενες να έχεις τέτοια απόδοση;

Είχα κάνει πολύ σκληρή προετοιμασία γι’αυτόν ακριβώς το λόγο ήμουνα έτοιμος και ήθελα πολύ να πάρω μια διάκριση πόσο μάλλον ένα μετάλλιο που μου το άρπαξαν μέσα από τα χέρια!!!

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος του Πολυνείκη;

Ο επόμενος στόχος μου είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που θα γίνει τον Αυγούστου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο να κάνω μια καλή εμφάνιση όπως έκανα και εδώ

Ποιο ήταν το μυστικό σας σαν ομάδα και πήγατε εξαιρετικά;

Πάνω από όλα είναι η αυτοπεποίθηση του κάθε αθλητή και πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου γιατί και οι άλλοι έχουν δύο χέρια όπως και εμείς, αρκεί όταν μπεις μέσα στο ρινγκ να έχεις νοοτροπία νικητή και να το πιστεύεις.

Για το τέλος ο Πολυνείκης Καλαμαράς ευχαρίστησε το Fightsports. gr που όλες αυτές τις μέρες ήταν δίπλα τους και στήριζε τις προσπάθειές τους στην Αρμενία.