20/04/2024

Θηρίο ο Lomachenko, μοιάζει τεράστιος δίπλα στον Rigondeaux (ΒΙΝΤΕΟ)

Vasyl Lomachenko και Guillermo Rigondeaux συναντήθηκαν για τελευταία φορά σε συνέντευξη τύπου καθώς το Σάββατο θα λύσουν τις διαφορές τους πυγμαχικά στο  Madison Square Garden της Νέας Υόρκης. 


Ο Ουκρανός έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση, πιο ψηλός και πιο μεγαλόσωμος από τον αντίπαλο του. Από την άλλη ο Κουβανός έδειχνε τουλάχιστον δύο κατηγορίες κάτω από τον αντίπαλο του.

«Αυτή η μάχη θα μας κάνει να γράφουμε και να μιλάμε για χρόνια», αναφέρει ο μάνατζερ του Lomachenko, Βοb Arum.

Πάντως σύμφωνα με Αμερικανικά μέσα εφόσον το ματς πάει κοντά, θα δοθεί στον Ουκρανό καθώς έχει την εύνοια της Top Rank εν αντιθέσει με τον Rigondeaux που μπαίνει στην μάχη σαν αουτσάιντερ.

Αναμφισβήτητα αυτή η μάχη είναι η μεγαλύτερη στην καριέρα του  Lomachenko. Ο Κουβανός έχει δώσει πολλούς σπουδαίους αγώνες στην καριέρα του με κορυφαία αυτή με τον  Nonito Donaire τον οποίο κέρδισε.

«Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι στρατηγικής», αναφέρει ο Lomachenko και συνεχίζει.«Αυτός ο αγώνας είναι σημαντικός για μένα. Ο κόσμος ήθελε την αναμέτρηση. Αν είναι ιδιαίτερο για εκείνους είναι και για μένα. Ο αντίπαλος μου είναι φοβερός πυγμάχος. Θα πρέπει να ξεπεράσω τον εαυτό μου για να κερδίσω», κατέληξε.

«Θα κάνω το παιχνίδι μου»

Με μεγάλη αυτοπεποίθηση μπαίνει στο ρινγκ ο Rigondeaux που όπως λέει δεν τον νοιάζει πως θα παίξει ο αντίπαλος αλλά ο ίδιος.

«Δεν κοιτάω τι κάνει. Θα λύσουμε τα προβλήματα μας στο ρινγκ. Θα τον δείρω γιατί ξέρω τι μπορώ να κάνω. Ότι και να φέρει αυτός εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω και θα κερδίσω».