23/04/2024

Θετικός απολογισμός για Spartan Warriors

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Νίκος Γιδάκος σχετικά με εμφάνιση των αθλητών του Spartan Warriors στο No Limits.

«Α.Kουλάλης: Ο μικρός μας πρωταθλητής στάθηκε επάξια στον αντίπαλο και με δυνατά λακτίσματα και δυνατές κόντρες κλείδωσε την νίκη.

 Τ. Τασίδου: Μ’ ένα υπέροχο νοκ άουτ τελείωσε την αντίπαλο της στο πρώτο γύρο και απέδειξε ότι δικαίως είναι 4η στον κόσμο.

Γ. Μαυρογιάννης: Επέστρεψε στις νίκες μετά από την τελευταία του ήττα, πολύ ανεβασμένος από την τελευταία φορά και με δυνατά χτυπήματα κατάφερε να ζαλίσει τον αντίπαλο του και η νίκη ήταν υπέρ του.
Σ. Ιωαννίδης: Δικαίως τον αποκαλούν Legend. Σωστή επιλογή να τον φέρει ο ίδιος ο Tigran Uzlian στους Spartan Warriors. Κατέκτησε την ζώνη No Limits και δίδαξε πυγμαχία. Δείχνει ότι ήρθε για να μείνει.

Ν. Πετράκης: Μετά από αποχή λόγω εργασίας έδειξε καλά στοιχεία στον πρώτο γύρο, αλλά λόγω λανθασμένης τακτικής του οι άλλοι δύο γύροι ανήκαν στον αντίπαλο.

Π. Βλάχος: Μαχητής μέχρι τέλους. Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ένα σκίσιμο ήταν αυτό που τον άφησε πίσω. Παρά ταύτα δεν το έβαλε κάτω και κατά την  άποψη μας έπρεπε να κερδίσει τον αγώνα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλο τον κόσμο που στήριξε τους αθλητές μας μέχρι τέλους και στην κ. Μπιτάκου ένα μπράβο για την υπέροχη διοργάνωση».