20/04/2024

Θα χαθεί τελικά το μεγάλο παιχνίδι στα βαρέα;

Ένα μεγάλο ερωτηματικό έχει μπει δίπλα  στην αναμέτρηση του Alexander Povetkin με τον Deontay Wilder. Αν και σε πρώτη φάση φάνηκε πως οι δύο πυγμάχοι θέλουν να παίξουν ο ένας κόντρα στον άλλον τελικά τα χρήματα κέρδισαν το άθλημα. 

Οι δύο πλευρές έκατσαν ευθύς εξ αρχής στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν τα οικονομικά ζητήματα της μάχης τους. Χθες, ο Povetkin με δημόσια τοποθέτησή του γνωστοποίησε στα media ότι οι διαπραγματεύσεις… κατέρρευσαν μια και οι δύο πλευρές δεν μπορούν να βρουν τη «χρυσή» τομή στη μοιρασιά των κερδών όσο και στα εγγυημένα χρήματα που θα πάρουν.

TO WILDER – POVETKIN ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ROCKY VS DRADO

Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις του Ρώσου πυγμάχου η διαδικασία θα προχωρήσει στο «Purse Bid»  μία διαδικασία στην οποία προχωρούν μάνατζερ και promoter για να τα βρουν τελικά οικονομικά. Το fightsports.gr σας παραδίδει παρακάτω τον ορισμό του «purse bid»: Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στα οικονομικά του αγώνα τότε οι promoter και οι μάνατζερ κάνουν προσφορές για το συνολικό ποσό της αμοιβής στην Ομοσπονδία (σ.σ. η WBC στην προκειμένη περίπτωση) που υπό της οποίας την σκέπη είναι προγραμματισμένο να γίνει το παιχνίδι. Η μεγαλύτερη προσφορά κερδίζει και τα χρήματα χωρίζονται σύμφωνα με τα στάνταρ της ομοσπονδίας.  

AKOYTE FIGHTCAST ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ… ΤΡΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ