19/04/2024

Θα την παλέψει με Kovalev o Ward; Δύσκολα…

Ο Andre Ward ανήκει στην ελίτ της μοντέρνας πυγμαχίας τρέχοντας ένα σερί 30 νικών σε ισάριθμους αγώνες. Χαμηλών τόνων άνθρωπος κυρίως που δεν κοιτάζει τόσο τα φώτα της δημοσιότητας και δεν προκαλεί ο Αμερικανός πρωταθλητής καλείται τον Νοέμβριο να επικυρώσει την κυριαρχία του νικώντας και τον Sergey Kovalev. Το ερώτημα όμως είναι αν μπορεί να το κάνει…

QNT Greece τα καλύτερα συμπληρώματα

Σαφώς και στο τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στον Brand o Ward έκανε πλάκα κερδίζοντας πάρα πολύ άνετα δυστυχώς όμως γι’αυτόν ο Kovalev είναι από τα πιο «κακά παιδιά» στα ρινγκ και χτυπάει τόσο μα τόσο δυνατά που έχει κατορθώσει επίσης να είναι αήττητος στέλνοντας παράλληλα πολλούς αντίπαλους του στη σύνταξη.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τον Νοέμβριο και τολμούμε να πούμε πως δεν θα είναι ντέρμπι! Ο Andre είναι ένας καταπληκτικός αμυντικός πυγμάχος που σε βρίσκει στην κόντρα και μαζεύει τα σημεία της νίκης. Νοκ – άουτ όμως δεν βγάζει τόσο άνετα μια και μετράει μόλις 15 στην καριέρα του.

FightersDome.grμην χάσετε τις εκπτώσεις!

Όσον αφορά τον Ρώσο αυτός σε 31 παιχνίδια μετράει 26 «ξάπλες» και διαθέτει τα πιο βαριά χέρια της κατηγορίας! Είναι σπουδαίο το γεγονός πως ο Ward μπαίνει στο ρινγκ μαζί του και ρισκάρει τα πάντα χρειάζεται όμως να καταστρώσει ένα πλάνο… αριστούργημα για να μην τον πετύχουν τα «σφυριά» του Kovalev. Για του λόγου το αληθές δείτε μερικές από τις ζημιές που έχει κάνει ο «Crusher» στην καριέρα του:

https://www.youtube.com/watch?v=BYTFvlj7ZNU