29/03/2024

Θέλει τον Golovkin και δεν τον αφήνουν!

Αλλά λέει Δεύτερα αλλά λέει Παρασκευή ο Saul Canelo Alvarez και χωρίς καν να έχει παίξει με τον Cotto εμείς προβληματιζόμαστε ήδη για μία ενδεχόμενη μάχη με τον Golovkin! Κακώς…

Χθες, ο Alvarez κλήθηκε να απαντήσει μόνος του και χωρίς την ομάδα του γύρω γύρω για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τον Golovkin, για να απαντήσει «Είμαι έτοιμος για όλους». Προ ημερών όμως παρέα αυτή τη φορά με τον προπονητή του ο Μεξικανός ξεκαθάρισε πως δύσκολα θα έπαιζε με τον GGG εάν δεν τα έβρισαν στα κιλά και με αυτόν να έχει το αβαντάζ.

Από την άλλη στις δηλώσεις που κάνει χωρίς… παρέα ο κοκκινομάλλης δηλώνει ουσιαστικά πανέτοιμος για τον Golovkin, αγνοώντας, κακώς τονίζουμε ξανά το παιχνίδι με τον Cotto. Πέρα πάντως από τον προπονητή του Canelo που είναι ο πιο αρνητικός σε αυτή την υπόθεση της μάχης με τον Gennady υπάρχει κι ένας τεράστιος σύμμαχος.

Αυτός δεν μπορούσε να είναι άλλος εκτός από τον promoter και μάνατζερ του Saul, Oscar De La Hoya. Ο ισχυρός άντρας της «Golden Boy» θέλει τον αγώνα σαν τρελός κι επειδή ο Golovkin δεν του έχει κάτσει… καλά φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει γι’αυτόν, θέλει όσο τίποτα να αμολήσει πάνω του τον Canelo.