28/03/2024

Θέλει ο Stipe… Joshua και η χαρά δεν τον αφήνει

Αυτή η κάκιστη μόδα που έχει πλήξει όλους τους MMAer και θέλουν να παίζουν μποξ με πυγμάχους, δυστυχώς κατέβαλε και τον πρωταθλητή της βαριάς κατηγορίας, Stipe Miocic. 


Ο εξαίρετος μαχητής και cool τύπος από το Cleveland με κροατικές ρίζες, Stipe Miocic επηρεάστηκε και αυτός από τη… μάστιγα των MMAer που θέλουν να χτυπηθούν με πυγμάχους, απόρροια των σχεδίων που έχουν ο Floyd Mayweather και ο Conor McGregor για να πυγμαχήσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2017.

Πετυχαίνοντας το πέμπτο σερί ΚΟ του και τη διατήρηση του τίτλου του απέναντι στον Junior dos Santos o Stipe Miocic εξέφρασε και αυτός την επιθυμία του να κοντραριστεί μ’έναν μποξέρ και όχι όποιον και όποιον αλλά τον καλύτερο στα βαριά κιλά αυτή τη στιγμή. Τον Anthony Joshua…

Μάλιστα, ο Miocic είπε στο The MMA Hour ότι εκτός του ότι θέλει να παίξει με τον Joshua στο τέλος της μάχης ο κόσμος θα εκπλαγεί με το αποτέλεσμα! Ο πρωταθλητής του UFC είναι σίγουρος για το μποξ του και ανέφερε ότι οι περισσότερες νίκες του βασίζονται στην πυγμαχία και γι’αυτό μπορεί να πετύχει απέναντι σε έναν καταπληκτικό μποξέρ όπως ο Joshua.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Stipe πριν από την ΜΜΑ καριέρα του είχε αγωνιστεί στα «Golden Gloves» και νίκησε τους πρώτους δύο αγώνες του. Στον τρίτο όμως έτυχε να αγωνιστεί με τον διεκδικητή παγκόσμιων τίτλων Bryant Jennings και ηττήθηκε. Στο κλουβί πάντως είναι καλός στην πυγμαχία του, αυτά να γράφονται…

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος «μοιράζει ξάπλες» σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK