29/03/2024

Η Top Rank αποθεώνει τον Lomachenko και θυμάται την ξέφρενη πορεία του

Aν το μποξ είχε έναν…Λιονέλ Μέσι αυτός θα ήταν ο Vasyl Lomachenko

Μέσα σε έξι χρόνια ο Ουκρανός κατάφερε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες με τις περισσότερες νίκες του να είναι εντυπωσιακές. 

Ο Vasyl Lomachenko έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2013 απέναντι στον Ramirez τον οποίο τελείωσε με νοκ άουτ. Τρία χρόνια μετά το 2016 κατακτούσε ζώνη κόντρα στον Martinez και πάλι με νοκ άουτ. 

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένα κρεσέντο νικών όπου ανάγκαζε τους αντιπάλους του να τα παρατούν. Το 2016 ήταν ο Walters που άρχισε τον…χορό των παραιτήσεων. Το 2017 ήταν η καλύτερη χρονιά του Lomachenko που ανάγκασε τρεις μποξέρ να σταματήσουν τον αγώνα. «Θύματα» οι Sosa, Mariagga και Rigondeaux. 

Το 2018 έκανε ένα εκπληκτικό ματς και για πρώτη φορά έδειξε ψυχικά αποθέματα αφού ανέτρεψε τον αγώνα με τον Linares που τελικά διεκόπη! Δείτε τις φοβερές στιγμές του κορυφαίου πυγμάχου της γενιάς μας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

⏩ #ThroughTheYears: From pro debut to 3-division world champion, @lomachenkovasiliy has racked up a lot of notable moments in just over 6 years…. with plenty more to come 👀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Top Rank Boxing (@toprank) στις