26/04/2024

«Η Ronda έχει πολλά πλεονεκτήματα απέναντι στον Mayweather!»

Πριν από αρκετούς μήνες είχε τεθεί στην Ronda Rousey το ερώτημα πως θα τα έβγαζε πέρα εάν είχε αντίπαλο τον Floyd Mayweather. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του UFC και Ολυμπιονίκης φυσικά, τότε δεν είχε δώσει ξεκάθαρη απάντηση έστω κι αν οι περισσότεροι περίμεναν να ξεκινήσει τα… δικά της.

Αρκετό καιρό μετά ο sportcaster και επί χρόνια στέλεχος του UFC, Joe Rogan φιλοξενούμενος σε εκπομπή του ESPN, ρωτήθηκε για το ίδιο ζήτημα, για το ενδεχόμενο δηλαδή μίας μάχης του Mayweather με την Ronda Rousey. Ο Rogan, πράγματι προχώρησε σε μία εξαιρετική ανάλυση.

Ανέφερε ότι ο Mayweather για να αντιμετωπίσει την Ronda είναι αναγκασμένος να μάθει να δουλεύει στο έδαφος μια και αν πάει η μάχη εκεί η Ronda θα γίνει πάρα πολύ επικίνδυνη. Από εκεί και πέρα ο Rogan σημείωσε ότι ο Floyd πολύ πολύ σπάνια στους αγώνες του καταφέρνει να βγάλει ένα μοιραίο χτύπημα, τουτέστιν νοκ – άουτ. Τα χέρια του είναι «ειδικά» προπονημένα στο να… τρυπάνε άμυνες.

Σε εκείνο το σημείο υπογράμμισε ότι η Rousey έχει εξαιρετικές άμυνες και τοποθετεί πολύ σωστά το σαγόνι της και συνέχισε αναφέροντας πως είναι αρκετά δύσκολο να ξεφύγει κάποιος από το «κλιντς», επίσης ο Mayweather θα πρέπει να καταλάβει πώς θα αντιμετωπίσει τα γόνατα της Ronda όταν αυτή τον χτυπάει στο σώμα!