25/04/2024

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Βαγγέλη Μουρατίδη στην Ελλάδα στο Fight Gala Show

Ο Βαγγέλης «C4» Μουρατίδης κάνει τη μεγάλη επιστροφή και εμφανίζεται ξανά μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Ακολουθεί δελτίο τύπου:


Το Σάββατο 25 Μαΐου στις 19.00 ο επαγγελματίας πυγμάχος του Σ.Ε.Π. θα αναμετρηθεί με τον εξαιρετικά φορμαρισμένο μαχητή Κώστα Παπαδόπουλο σε ένα Exhibition Fight ανοιχτό στο κοινό. Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Βαγγέλη Μουρατίδη μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ και ο Κώστας Παπαδόπουλος αγωνίζεται ξανά εντός έδρας μετά τις τελευταίες του μάχες στο εξωτερικό, δοκιμάζοντας τις δυνατότητές του στο στιλ της πυγμαχίας αυτή τη φορά.

Η μάχη θα γίνει στα πλαίσια του Fight Gala Show του Δημήτρη Παπαδόπουλου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο νέο χώρο του Ultra Fighters Gym– Εμμανουήλ Παπά & Ζιάκα στην Καλαμαριά. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ του «C4» ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα του. Στη γωνία του Βαγγέλη Μουρατίδη θα βρίσκεται ο προπονητής του Γιάννης Μονοκάνδηλος.

Μετά από δύο χρόνια που αγωνιζόταν στα ρινγκ της Ολλανδίας ο Βαγγέλης Μουρατίδης πιο έτοιμος από ποτέ επιστρέφει στην έδρα του και πλέον αγωνίζεται υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Π. με στόχο να προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις στο ελληνικό κοινό.

Νιώσε την αδρεναλίνη, ζήσε την εμπειρία. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει, για πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω των επίσημων σελίδων του Βαγγέλη Μουρατίδη σε Facebook και Instagram – @c4champion και της ProViral Management – @proviral.top. Βιαστείτε γιατί η ζήτηση είναι υψηλή και οι θέσεις περιορισμένες.

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση σχετικά με τον επαγγελματία πυγμάχο Βαγγέλη Μουρατίδη επισκεφθείτε το Official Website – c4champion.com και ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες σε Facebook και Instagram (@c4champion).