02/05/2024

Η μητέρα του Joseph Parker δεν πιστεύει ότι ο γιος της πέτυχε και προσπαθούσε να του κόψει το μποξ!

Ο πρωταθλητής WBO αντιμετωπίζει τον Anthony Joshua στο πρώτο τεράστιο πυγμαχικό ματς για το 2018 το Σάββατο στο Κάρντιφ. 


Ο Joseph μαζί με τον νεότερο αδερφό του ξεκίνησαν μαζί την πυγμαχία. Η μητέρα τους όμως Sala, έκανε τα πάντα για τους αποτρέψει, θεωρώντας πως η πυγμαχία είναι βίαια.

«Με είχαν πείσει πως το κάνουν για αυτοάμυνα.Έκανα τα πάντα για να τους σταματήσω. Τους έβαλα να παίξουν τένις αλλά δεν τους άρεσε», αναφέρει και συνεχίζει.«Τους ώθησα στο βόλεϊ, το ράγκμπι. Τελικά όμως κόλλησαν με την πυγμαχία. Νομίζαμε πως ο αδερφός του John ήταν καλύτερος πυγμάχος και όχι ο Joseph»!

Στην συνέχεια μάλιστα αποκαλύπτει πως παρεμβαίνει όταν ο Parker προκαλεί και κάνει trashtalking.«Είναι κάτι που σίγουρα δεν μου αρέσει. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει πως είπε κάποια άσχημα πράγματα στην κάμερα και να είμαι έτοιμη να τα ακούσω».

Η οικογένεια του Parker είναι βαθιά θρησκόληπτη και δεν επικροτεί τέτοιες συμπεριφορές. Πλέον οι γονείς του Parker δηλώνουν υπερήφανοι καθώς ο γιος τους με σεβασμό και ήθος, έφτασε να αγωνίζεται για την κορυφή της πυγμαχίας.