26/04/2024

Η μέρα που ο Mike Tyson απέδειξε πως είναι ο πιο «κακός άνθρωπος» στον πλανήτη

1996…Μία χρονιά σημαδιακή και μία μέρα σαν την 7η Σεπτεμβρίου που δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τους απανταχού πυγμαχικούς φανς και όχι μόνο.


Η νύχτα που ο Tyson διέλυσε τον Seldon, η μέρα που ο Tupac σκοτώθηκε και η διαπίστωση πως το «τέρας του Μπρούκλιν» είναι ο πιο…κακός άνθρωπος στον πλανήτη.

Το παιχνίδι Tyson- Seldon κράτησε 109 δευτερόλεπτα! Ο Tyson έκανε μία από τις πιο εύκολες νίκες στην καριέρα του, φτάνοντας τις 39 εκείνη την μέρα. O Seldon ομολογεί δαρμένος μετά το ματς.

«Δεν ξέρετε πόσο πονάω τώρα. Ήρθα για να κερδίσω αλλά δεν είχα διαπιστώσει πόσο βαριά χτύπαγε. Είναι καταστροφικός. Έφαγα ένα χτύπημα και δεν έβλεπα μπροστά μου. Προπονήθηκα 12 εβδομάδες για να πέσω έτσι… Είμαι ήδη εκατομμυριούχος. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Ζητώ συγνώμη. Ο Tyson είναι…κακός άνθρωπος». 

Εκείνο το βράδυ μετά τον αγώνα δολοφόνησαν τον Tupac Shakur, επιστήθιο φίλο του Tyson, με μαφιόζικη επίθεση στον δρόμο. Εκείνη η μέρα ήταν μία…τραγική ειρωνεία της ζωής, που έδωσε στον Tyson άλλη μία τεράστια νίκη, αλλά του στέρησε τον καλύτερο του φίλο.