26/04/2024

Η ειδική διατροφολόγος Μ. Δάλλα στην ομάδα του Βαγγέλη Μουρατίδη

Ο επαγγελματίας πυγμάχος του Σ.Ε.Π. Βαγγέλης “C4” Μουρατίδης ανακοινώνει τη συνεργασία του με την έγκριτη διατροφολόγο Μαρία Δάλλα. Aναλυτικά:


Η διατροφή αποτελεί ένα πολύ σημαντικό τομέα στην καθημερινότητα ενός αθλητή, ενισχύοντας σημαντικά την απόδοσή του και ταυτόχρονα θωρακίζοντάς τον από τραυματισμούς και καταπονήσεις.

Ο Βαγγέλης Μουρατίδης και η ομάδα του εμμένοντας στην απόφασή τους να λειτουργούν με βάση τα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρότυπα συνεχίζουν τον ρυθμό προπόνησης και αγωνιστικής προετοιμασίας σε όλα τα επίπεδα που ακολουθούσε ο αθλητής τα δύο τελευταία χρόνια που διέμενε και αγωνιζόταν στην Ολλανδία.

Η συνεργασία με την Μαρία Δάλλα έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Βαγγέλη Μουρατίδη και σε έναν ακόμη βασικό τομέα, αυτόν της διατροφής, ύστερα και από τις προσθήκες του έμπειρου προπονητή Γιάννη Μονοκάνδηλου και του κορυφαίου cutman Μιχάλη Σιούλη.

Η Μαρία Δάλλα είναι διατροφολόγος εξειδικευμένη σε θέματα διατροφής αθλητών, έχει υπάρξει αθλήτρια του στίβου και συγκεκριμένα της σφαιροβολίας, ενώ ακόμα και σήμερα αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο στα Πρωταθλήματα Βετεράνων παγκοσμίως. Παράλληλα είναι και απόφοιτος της σχολής ΤΕΦΑΑ. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με αρκετούς αθλητές στη Βόρειο Ελλάδα προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές διατροφής.

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση σχετικά με τον επαγγελματία πυγμάχο Βαγγέλη Μουρατίδη επισκεφθείτε το Official Website – c4champion.com και ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες σε Facebook και Instagram (@c4champion).