25/04/2024

«Η δύναμη του Conor δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για τον Floyd»

Με τον Dana White να αλλάζει ξαφνικά στάση στο θέμα της πυγμαχικής μάχης του Conor Mcgregor και τον Floyd Mayweather , φαίνεται να βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στην πραγματοποίηση αυτής της μάχης κάποια στιγμή μετά το καλοκαίρι.


Πολύς κόσμος δίνει ελάχιστες πιθανότητες στον Ιρλανδό να νικήσει έναν από τους καλύτερους πυγμάχους όλων των εποχών αν και κάποιοι, όπως ο Joe Rogan, λένε ότι το δυνατά χτυπήματα του Conor και ο μεγαλύτερος όγκος του, μπορεί να κάνουν την έκπληξη.

Ο Joe Duffy ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που κέρδισε τον Conor πίσω στην διοργάνωση Cage Warriors, πριν την υποταγή του Nate Diaz, είναι 4-1 στο UFC και 7-0 ως επαγγελματίας πυγμάχος. Μιλώντας στην εκπομπή ΜΜΑ Hour του Ariel Helwani ο Duffy είπε πως ναι μεν υπάρχει πάντα μια «punchers chance» στα μαχητικά αθλήματα αλλά η δύναμη και ο όγκος του Conor δεν είναι κάτι που δεν έχει ξανασυναντήσει ο Floyd.

“Νιώθω ότι ο Floyd έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει πιο δυνατούς μαχητές από τον Conor. Οι πυγμάχοι χτυπούν πραγματικά δυνατά. Σε απόφαση πραγματικά νιώθω ότι θα κερδίσει κατά κράτος ο Floyd. Είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Το πως αντιμετώπισε τον Pacquiao και ο Pacquiao είναι ένας από τους καλύτερους πυγμάχους όλων των εποχών, δείχνει το επίπεδο του. Ο Canelo έχει πιο δυνατά χτυπήματα από τον Conor, δείτε τι του έκανε ο Floyd» είπε ο Duffy.