26/04/2024

Η «αποκάλυψη» της Πάτρας

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Πολλά και διάφορα συνέβησαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας στην Πάτρα και ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα ήταν η παρουσία της Χριστίνας Μέρτογλου. Η 25χρονη αθλήτρια στην πρώτη της παρουσία σε τέτοιου επιπέδου πρωτάθλημα, έφτασε στον τελικό των -69 κιλών. Εμείς εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις με την Χριστίνα να μιλάει για την αξιόλογη παρουσία της στην Πάτρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μέρτογλου:

Xριστίνα η διοργάνωση στην Πάτρα ήταν υψηλού επιπέδου. Συμμερίζεσαι αυτή την άποψη;
Ήταν εξαιρετική διοργάνωση. Είχε πολύ καλούς αθλητές που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα. Και άνδρες και γυναίκες. Ήταν επίσης πολύ θεαματικοί οι αγώνες που δόθηκαν.
Εσύ είσαι ευχαριστημένη από την δική σου απόδοση;
Είμαι ικανοποιημένη. Για πρώτη φορά που έλαβα μέρος σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας κι αν λάβουμε υπόψη, ότι πριν είχα μόνο 3 αγώνες που ήταν μόνο από ένα γύρο. Ναι είμαι ικανοποιημένη με την δεύτερη θέση που κατέκτησα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αν είχα παίξει συγκεντρωμένα στο τελικό και είχα ακόμα ένα γύρο, γιατί αργώ να ζεσταθώ για να μπορέσω να αποδώσω, πιστεύω ότι θα είχα κατακτήσει και την πρώτη θέση. Έχω πολύ καλή αντοχή και φυσική κατάσταση. Ανεβαίνω κάθε φορά στον τρίτο γύρο. Επίσης και με την Λουφαρδάκη στα  έγινε πολύ καλό παιχνίδι. Είναι μία πολύ καλή αθλήτρια.