20/04/2024

Ετοιμάζουν ταινία για την ζωή του Kimbo Slice με τον σταρ του «Black Panther»

Η ζωή του Kimbo Slice μπορεί να γίνει μία πραγματικά καλή ταινία. Ο άντρας που ξεκίνησε στις αρχές του 2000 να μάχεται στους δρόμους και να γίνεται γνωστός μέσω Youtube, ενέπνευσε πολλούς να μπουν στα μαχητικά αθλήματα. 


Το 2016 στην τελευταία του μάχη πριν φύγει από την ζωή με τον Dada 5000, ξεκίνησε μία σειρά από προβλήματα υγείας που αργότερα υπέκυψε. Ο αντίπαλος του μάλιστα είχε σχεδόν τα ίδια προβλήματα.

Καρδιακά, πρόβλημα στο συκώτι, ωστόσο εκείνος κατάφερε να επιβιώσει. Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά τον Dada, ο Kimbo θα έπαιζε ρεβάνς με τον James Thompson!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την ζωή του θέλουν να γυρίσουν σε ταινία με πρωταγωνιστή τον Wiston Duke, γνωστό από τον ρόλο του στο «Black Panther».

Η ταινία θα είναι παραγωγής της WeBros και Bee Holder Productions. Πέρα από τους σκληρούς αγώνες που έχουμε δει στο Youtube, o Kimbo χαρακτηριζόταν από τους γνωστούς του, ως αγαπητός άνθρωπος με χρυσή καρδιά.

Η ταινία θα αφορά το background του Kevin Ferguson, όπως είναι το πραγματικό του όνομα και την καταξίωση μέχρι τον θάνατο.