19/03/2024

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοινώθηκε το boxing event με Λιναρδάτου, Kambosos και Παπαδόπουλο

Πιο επίσημο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Χριστίνα Λιναρδάτου, Στέλιος Παπαδόπουλος και George Kambosos θα παίξουν την ίδια μέρα, στο ίδιο event, στην Ελλάδα.


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: «Το Perseas Empire Promotions τιμάει για άλλη μια φορά το άθλημα της πυγμαχίας διοργανώνοντας στις 7/6/2019 ένα event παγκόσμιας εμβέλειας στο οποίο θα λάβει μέρος η ελίτ των αθλητών.

Main event θα είναι ο αγώνας της Χριστίνας Λιναρδάτου η οποία μετά την ιστορική νίκη της και την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου της WBO Junior Welterweight division, καλείται να υπερασπιστεί για πρώτη φορά την ζώνη της!

Η ‘Μέδουσα’ με ρεκόρ 11-1/6ΚΟ θα αγωνιστεί με αντίπαλο την αήττητη Αυστραλή, νόμιμη διεκδικήτρια του τίτλου βάσει των rankings, Deanha Hobbs με ρεκόρ 8-0/5ΚΟ, η οποία κατέχει την ζώνη της WBO Asia-Pacific Super Featherweight division.

Η Χριστίνα Λιναρδάτου τον Μάρτιο βρέθηκε στην κορυφή των rankings μετά την συντριβή της τότε αήττητης Kandi Wyatt με το εκπληκτικό Knockout στον 6ο γύρο. Η Deanha Hobbs είναι η 5η αήττητη κατα σειρά αθλήτρια που θα αντιμετωπίσει η Ελληνίδα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Επίσης ο πυγμάχος Στέλιος Παπαδόπουλος (11-0-2/4KO) θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό πυγμάχο Abdumonem Said (19-1-1/9ΚΟ) για την διεκδίκηση διεθνή τίτλου της WBO.

Ο Ελληνοαυστραλός αήττητος George Kambosos Jnr (16-0/9ΚΟ) τιμώντας με την σειρά του την διοργάνωση και εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ελλάδα θα λάβει μέρος στους αγώνες. Αναμένονται τα στοιχεία του αντιπάλου του.

Παραλλήλως θα διεξαχθούν και άλλοι αγώνες με κορυφαίους Έλληνες επαγγελματίες πυγμάχους, των οποίων τα ονόματα θα γνωστοποιηθούν σε νεότερη ανακοίνωση.

Οι αγώνες θα λάβουν μέρος στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου και θα είναι μια συνδιοργάνωση του Perseas Empire Promotions και του Δήμου Γαλατσίου υπό την αιγίδα της WBO και σε
συνεργασία με τον ΣΕΠ.

Οι άνθρωποι του Perseas Empire Promotions θέλοντας να δώσουν στην πυγμαχία την θέση που της αξίζει έχουν θέσει σαν στόχο, εκτός των άλλων δραστηριοτήτων, να διοργανώσουν στο μέλλον συχνές αγωνιστικές αναμετρήσεις με εξαιρετικούς αθλητές δίνοντας τη δυνατότητα ανοδικής εξέλιξης και στο άθλημα αλλά και στους επαγγελματίες πυγμάχους, προσφέροντας παραλλήλως και ένα μοναδικό θέαμα στους φιλάθλους της.»