25/04/2024

Επική δέσμευση Fury που σταματάει ακόμη κι αν κερδίσει τον Klitschko!

Για μία ακόμη φορά ο Tyson Fury άνοιξε το στόμα του και μίλησε για τον Wladimir Klitschko. Μπορεί τόσο καιρό να τον έβριζε ασύστολα έως ότου να κλείσει το μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά και τώρα ο Βρετανός δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τις βρισιές στον Ουκρανό παγκόσμιο πρωταθλητή. Όλοι θα θυμάστε άλλωστε τα λόγια του Fury στη συνέντευξη Τύπου, τότε πως είπε ότι ο αντίπαλος του είναι ένας: «Γέρος με γκρίζα μαλλιά που κάνει μπότοξ!»

Τώρα, ο Ιρλανδικής καταγωγής μποξέρ προχώρησε μία δήλωσε δέσμευση για το μέλλον του μετά τον αγώνα με τον Wladimir! Συγκεκριμένα είπε πως το γεγονός τη νίκης του είναι βέβαια απέναντι στον Ουκρανό σούπερ σταρ, απλά δεν θα δεχτεί ο ίδιος να μην κερδίσει τον… εχθρό του μοναχά με ΚΟ!

Shannon Briggs: Ο πιο φανατικός hater του Wladimir

Σε διαφορετική περίπτωση ο Fury δεσμεύτηκε ότι και να κερδίσει, αλλά χωρίς νοκ – άουτ, τότε δε θα αντέξει την ντροπή και θα σταματήσει από το μποξ την καριέρα του. «Μία νίκη κόντρα στον Wladimir, χωρίς νοκ – άουτ θα σημαίνει ότι πλέον είμαι άχρηστος, άρα θα αποσυρθώ από την επαγγελματική πυγμαχία.»