25/04/2024

Επεκτείνει στην Καραϊβική τις χασισοφυτείες του ο Mike Tyson

Μετά από προσοδοφόρο ράντσο στην Καλιφόρνια ο Mike Tyson αποφασίζει να επεκτείνει την επιχείρηση του με μία εξόρμηση στην μαγευτική Καραϊβική.


Ο στόχος όπως λέει είναι η αναβάθμιση του τουριστικού προορισμού που είχε πληγεί από τον τυφώνα Irma το 2017, ενώ το target group είναι οι Βρετανοί που συρρέουν κατά χιλιάδες στην τοποθεσία.

Ο βετεράνος πυγμάχος που στο παρελθόν έχει δηλώσει πως καπνίζει κάνναβη 33, 000 λιρών τον μήνα θέλει να επεκτείνει την επιχείρηση του σε συνεργασία με φορείς της Καραϊβικής που τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.

Αυτό θα γίνει μέσα στο 2020 όπως αναφέρει η «The Sun». H δυνατότητα να παρέχονται προϊόντα κάνναβης σε συνδυασμό με άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνει ο εξωτικός προορισμός έχει στόχο να προσφέρει ένα ολόκληρο «πακέτο διασκέδασης» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ο Tyson μάλιστα τονίζει πως θα βοηθήσει την οικονομία του τόπου.

«Έχουμε πολλούς Βρετανούς τουρίστες και θα ήταν μία υπέροχη ιδέα να έχουμε επισκέπτες που θα βλέπουν τις φάρμες κάνναβης. Είμαστε ευγνώμονες που έρχεται ο Tyson μας σώσει», λένε οι φορείς του τόπου.