28/03/2024

Επίσημα στο Πανευρωπαϊκό Πυγμαχίας Νέων ο Β. Νανιτζανιάν

Τη συμμετοχή του σε μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση έχει εξασφαλίσει ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Πυγμαχίας Βαγγέλης Νανιτζανιάν.Αναλυτικά το δελτίο:


Πρόκειται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων, το σπουδαιότερο πυγμαχικό γεγονός της AIBA και της EUBC που λαμβάνει χώρα το φετινό χειμώνα. Η διοργάνωση φιλοξενείται στη γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα στην πόλη Αττάλεια, το διάστημα 20 – 29 Οκτωβρίου!

Ο Έλληνας Πρωταθλητής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα αγωνιστεί στην κατηγορία των βαρέων βαρών (+91kg), προσπαθώντας να φέρει ψηλά τα ελληνικά χρώματα, αφού θα είναι και ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο αθλητής του Γιώργου Ελευθεριάδη, ο οποίος θα βρίσκεται στην ελληνική γωνία, προέρχεται από μία σειρά πολύ θετικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό και δείχνει ικανός να πετύχει την υπέρβαση στο υψηλότερο επίπεδο!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, ενώ τις ημέρες των αγώνων θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση και Live Streaming μέσα από τις επίσημες σελίδες του αθλητή στα Social Media (@VanGunBox).

Δηλώσεις – Βαγγέλης Νανιτζανιάν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ και πάλι, μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πέρυσι, σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση. Η ατμόσφαιρα σε αγώνες αυτού του επιπέδου είναι φοβερή! Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μπορέσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να φθάσω όσο ψηλότερα γίνεται. Έρχομαι από μία πολύ δυνατή προετοιμασία, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ πάνω στην τεχνική μου και σε σημεία που χρειαζόμουν βελτίωση τον τελευταίο χρόνο, με τον προπονητή μου τον Γιώργο Ελευθεριάδη και νομίζω πως θα φανούν τα αποτελέσματα των κόπων μας και της προσπάθειάς μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μου, FORCE1, Μέλι Χαλκιδικής ΓΕΩΡΓΑΚΑ, PAOK24, Top FITNESS Γυμναστήρια και JANNIS TOMTSIS Photography, αλλά και στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας.»