29/03/2024

ΕΟΜΑ: Σεμινάριο με τον Βλαδίμηρο Ουργκουντίνωφ!

Η ΕΟΜΑ ανακοίνωσε ένα σούπερ σεμινάριο με τον πολύπειρο Βλαδίμηρο Ουργκουντίνωφ.


Αναλυτικά ανακοίνωση: «Έκτακτα, σεμινάριο Πυγμαχίας οργανώνει η Ελληνική ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων με έναν από τους καλύτερους προπονητές που πέρασαν από την Ελλάδα την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο του Μακεδονικού.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί και για τρεις ώρες όσοι τυχεροί δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή θα διδαχθούν από κοντά μυστικά της πυγμαχίας από τον δάσκαλο Βλαδίμηρο Ουργκουντίνωφ.

Ο κος Ουργκουντίνωφ βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην Κίνα προπονώντας τμήματα της εθνικής τους ομάδας. Αν και επιθυμεί να αποδεσμευτεί οι παράγοντες της εκεί πυγμαχίας προσπαθούν να του ανανεώνουν συνεχώς το συμβόλαιο.
Εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία από την ολιγοήμερη παρουσία του στην χώρα μας οργανώσαμε το σεμινάριο πυγμαχίας της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου.

Να αναφέρουμε ότι ο Δάσκαλος Βλαδίμηρος Ουργουντίνωφ υπήρξε πρωταθλητής Ρωσίας ως αθλητής, προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ουζμπεκιστάν, προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ελλάδος στο κλιμάκιο Βορείου Ελλάδος και τώρα πλέον συμμετέχει στην κορυφή της προπονητικής Ομάδας της Εθνικής Κίνας.»