20/04/2024

Εντυπωσιάζει ο Μπέλλος με τις επιδόσεις του!

Δικαιώνονται οι βλέψεις του Γρηγόρη Μάλλιου για τον νεαρό Άρη Μπέλλο από τον οποίο έρχονται πολύ θετικά μηνύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. 


Ο Άρης Μπέλλος βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο «Wild Card» του Freddie Roach περνώντας από μία σειρά υψηλού επιπέδου σπάρινγκ στον prive χώρο του συγκεκριμένου γυμναστηρίου. Για την ιστορία στον χώρο αυτό προπονούνται τα μεγάλα αστέρια του Roach και οι μοναδικοί Έλληνες που έχουν προπονηθεί και κάνει σπάρινγκ εκεί είναι ο Στέλιος Παπαδόπουλος και τώρα ο Μπέλλος.

Στα του Μπέλλου λοιπόν τα μηνύματα που έρχονται από το Λος Άντζελες είναι εξαιρετικά θετικά αφού οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στον Έλληνα μποξέρ μιλούν για έναν «διψασμένο» μαχητή που δεν θα αφήσει την τεράστια ευκαιρία που το δόθηκε να πάει χαμένη… O Robert Sale είναι άνθρωπος υπό τις οδηγίες του οποίου ο Μπέλλος δουλεύει στις ΗΠΑ γεγονός που φανερώνει ότι ο Γρηγόρης Μάλλιος έχει καταφέρει να στείλει Έλληνες πυγμάχους στα χέρια κορυφαίων προπονητών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μπέλλος μπήκε σε σπάρινγκ με παίκτη 26-4 στο ρεκόρ, παίκτη του Freddie Roach, αφήνοντας καλές εντυπώσεις με τις επιδόσεις του.

Ο Άρης Μπέλλος θα συνεχίσει κανονικά τη σειρά των σπάρινγκ του και εφόσον συνεχίσει να δείχνει τον ίδιο ζήλο δεν αποκλείεται ένα όμορφο αμερικανικό μέλλον να προδιαγράφεται και γι’αυτόν.

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Φοβερό ντοκιμαντέρ για τον μεξικανικό… εμφύλιο Canelo vs. Chavez Jr. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΑΜ: Το Glory ανακοίνωσε Στοφορίδη!

Πάρτε μία γεύση από Στέλιο Παπαδόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK