19/04/2024

Εβελίνα Μαυρομμάτη: Με δέκα μήνες πυγμαχία πρωταθλήτρια Ελλάδας!

Ασύλληπτο αν το σκεφτεί κανείς, αυτό που πέτυχε η Εβελίνα Μαυρομμάτη στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών που διεξήχθη στην Άνοιξη.Η αθλήτρια της Άμυνας Πατρών κέρδισε την Δανάη Βέμου, περσινή πρωταθλήτρια στα -64 και δηλώνει σχετικά:


«Είμαι ευχαριστημένη που κατάφερα και κέρδισα την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αν και θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερη εμφάνιση, αλλά με επηρέασε το άγχος που είχα, αφού ασχολούμαι μόλις 10 μήνες με την πυγμαχία και ήταν η πρώτη μου συμμετοχή, σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα και μόλις δεύτερος αγώνας γενικά!».
Όσον αφορά την συνέχεια η Μαυρομμάτη ετοιμάζεται για το Boxing Cup που διοργανώνει ο σύλλογος της Άμυνας Πατρών στην πόλη.
«Παίζω μέσα Φεβρουαρίου στο Boxing Cup και σκοπός μου είναι να συμμετέχω συνεχώς σε διοργανώσεις και να κερδίζω εμπειρίες και όσο το δυνατόν περισσότερες διακρίσεις». 
Τέλος η πρωταθλήτρια Ελλάδος στην πυγμαχία ενόψει του 2017 τόνισε: «Έχω θέσει κάποιους στόχους και θα προσπαθήσω να τους πετύχω και να αποδίδω στο μέγιστο σε κάθε παιχνίδι».