19/04/2024

Εβελίνα Μαυρομμάτη: Κατέκτησε την 3η θέση στην Ουγγαρία

Την 3η θέση στην κατηγορία των 60 κιλών του πανίσχυρου διεθνούς τουρνουά πυγμαχίας Bocskai Istvan Memorial που φιλοξενείται στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας κατέκτησε η Εβελίνα Μαυρομμάτη.


Η Ελληνίδα μποξέρ του ΑΣ Άμυνα Πατρών, ηττήθηκε στον σημερινό (8/2) ημιτελικό από την Ρωσίδα «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του Ρίο και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Αναστασία Μπελιάκοβα.

«Ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Ήταν καθαρά θέμα εμπειρίας. Η Μαυρομμάτη την κοίταξε στα μάτια και αγωνίστηκε με το πάθος που τη διακρίνει. Όλα τελείωσαν καλώς και προχωράμε. Είναι απαραίτητοι τέτοιοι αγώνες για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τις επερχόμενες μεγάλες διοργανώσεις που έχουμε μέσα στη χρονιά, με πρώτη αυτή στην Βοσνία, στα τέλη Μαρτίου. Μεγάλος εφετινός στόχος είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είναι τον προσεχή Ιούνιο και αποτελεί σκαλοπάτι πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.»

H Μαυρομμάτη στα προημιτελικά είχε επικρατήσει με 3-2 της Κίνγκα Μετζοβάρι από την Ουγγαρία, ενώ είχε περάσει με bye τον πρώτο γύρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ