20/04/2024

«Είπα στον Mayweather πως θα τον έδερνα ακριβώς όπως έκανα με τον πατέρα του»

Δηλώσεις του θρυλικού Sugar Ray Leonard φιλοξένησε αυτή την εβδομάδα το περιοδικό «Sports Illustrated» με το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης να αφορά τον Floyd Mayweather και την ατάκα που αποκάλυψε πως του έχει πει ο Leonard σε μία μεταξύ τους κουβέντα για το αποτέλεσμα ενός «dream fight» μεταξύ τους.

Ο Floyd Mayweather κάθε φορά που του ζητούν να φτιάξει το δικό του «top5» με τους κορυφαίους μποξέρ όλων των εποχών, πάντα εντός αυτού περιέχεται και ο Sugar Ray Leonard (σ.σ. αλίμονο…). Ποια είναι όμως η άποψη του Ray σε σχέση με τα… πονταρίσματα του νικητή στη μεταξύ τους μάχη;

Σύμφωνα λοιπόν με τον Leonard εάν ο Mayweather ήταν της δικής του εποχής, παρά το γεγονός πως είναι ένα αγνό ταλέντο, γνήσιο όπως τον χαρακτηρίζει θα τον κέρδιζε. Αποκάλυψε μάλιστα πως σε μία μεταξύ τους συζήτηση του είχε πει ότι θα τον έδερνε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είχε δείρει και τον πατέρα του!

Είπε επίσης πως και ο Mayweather στον αντίποδα του είπε ότι στη δική του εποχή θα τον κέρδιζε με άνεση… Υπάρχει αλληλοσεβασμός πάντως από τις δύο πλευρές αυτό είναι ξεκάθαρο.

Για την οικονομία του θέματος ο Leonard είχε κερδίσει τον μπαμπά Mayweather το μακρινό 1978 με ΤΚΟ στον 10ο γύρο. Ο «Sugar» εκείνη την ημέρα είχε σημειώσει το 14-0 της φανταστικής του καριέρας.

https://www.youtube.com/watch?v=NJ_rWmerg5g