28/03/2024

Είναι ο Gennady Golovkin ο νέος Mike Tyson;

Πολλοί θα πουν πως η σύγκριση είναι ανόμοια. Διαφορά κατηγορίας, άλλα τα καλά χρόνια του Tyson κι άλλα του Golovkin. Κι όμως υπάρχουν μερικές ομοιότητες που μας παραπέμπουν σε αυτή την σύγκριση. Ο Mike Tyson είχε καταφέρει να έχει 17 σερί νοκ άουτ. Ο Gennady από την άλλη, αν στο παιχνίδι με τον Martin Murray καταφέρει να τον ρίξει στο καναβάτσο, κλείνει 18 νίκες σερί με νοκ άουτ!

Όλοι θυμόμαστε τον φόβο με τον οποίο αντιμετώπιζαν τον Tyson στα καλά του και πριν χτυπήσει το καμπανάκι. Έχει συμβεί αυτό και με τον Gennady, που μπορεί να μην αποπνέει την ίδια αύρα, αλλά έχει κάνει τους αντιπάλους του με δηλώσεις να δείχνουν πως τον φοβούνται. Και οι δύο πυγμάχοι είναι δυναμικοί και φοβεροί punchers.

O Golovkin έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει για να φτάσει τον θρύλο. Άπαντες περιμένουν από τον συγκεκριμένο αθλητή να πάρει να μεγάλα παιχνίδια ξεκινώντας από τον Murray, ώστε να δικαιώσει την φήμη που εξαπλώνεται γρήγορα για εκείνον. Δείτε βίντεο με highlights του φοβερού και τρομερού Golovkin.

https://www.youtube.com/watch?v=JEYO500OFWk