29/03/2024

Δωρεάν λινκ για τη μάχη του Στέλιου Παπαδόπουλου!

Η «All Star Boxing & MMA» είναι η εταιρία promotion με την οποία έχει υπογράψει ο Έλληνας πυγμάχος Στέλιος Παπαδόπουλος. Ο «Golden Boy» παίζει σήμερα το τρίτο επαγγελματικό του παιχνίδι στις ΗΠΑ και ίσως να έχουμε για πρώτη φορά την ευκαιρία να τον δούμε LIVE.

Γύρω στις 5 το πρωί ώρα Ελλάδος υπολογίζουμε πως θα παίξει ο Στέλιος εάν αναλογιστεί κανείς πως είναι το έκτο ματς της κάρτας. Το αγωνιστικό πλάνο δεν περιέχει αγώνες δέκα γύρων οπότε ευελπιστούμε το promotion να συμπεριλάβει στο λινκ που μας απέστειλε και τον αγώνα του Έλληνα μποξέρ.

Στο αυτού κάθε αυτού αγωνιστικό κομμάτι ο Παπαδόπουλος θα κοντραριστεί με τον Dominique Daniels. Ο συγκεκριμένος μποξέρ θα κάνει ντεμπούτο στα επαγγελματικά σαλόνια, αλλά το backround είναι εξαιρετικό με πολλές ημι-επαγγελματικές μάχες στο ενεργητικό του.

Αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι στις ΗΠΑ για τον Καβαλιώτη μαχητή που μετράει μία άδικη ισοπαλία στο πρώτο και νίκη με ΚΟ στο δεύτερο! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε σ’ένα πολύ δυνατό αφιέρωμα της ομάδας του fightsports.gr στον sport24.gr. 

ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙΣ LIVESTREAM ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!