20/04/2024

Δυνατό σπάρινγκ για Canelo!

Ο μεγαλύτερος αγώνας της χρονιάς πλησιάζει και οι δύο μονομάχοι προετοιμάζονται σκληρά, αφού στο τέλος μόνο ένας θα μείνει. Ο Floyd Mayweather βρίσκεται… κλειδωμένος στο γυμναστήριο, μην αφήνοντας την ομάδα του να διαρρεύσει το παραμικρό από την προπόνηση… Την ίδια ώρα και ο Saul Canelo Alvarez προπονείται αδιάκοπα, δίνοντας τεράστια βάση στα σπάρινγκ και τους αντιπάλους που επιλέγει.

Αυτή τη φορά ο Μεξικανός πρωταθλητής κάλεσε στο χώρο του τον αρκετά βαρύτερο Shane Mosley Jr. παίζοντας μια σειρά από δυνατά σπάρινγκ. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο νεαρός μποξέρ ικανοποίησε την ομάδα του και άπαντες πλέον περιμένουν να περάσει και ο Αύγουστος ώστε να μπουν στην τελική ευθεία της μεγάλης κόντρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του σπάρινγκ πάρτνερ του Canelo, Shane Mosley Sr. πρωταθλητής της κατηγορίας του είχε παίξει κατά το παρελθόν και με τον Μεξικανό, αλλά και τον Floyd Mayweather. Είχε χάσει και από τους δύο…

Ο Shane Mosley σχολίασε το γεγονός στην αμερικανική τηλεόραση αναφέροντας: «Είναι σαν να βλέπεις μία αρκούδα να μάχεται με άνθρωπο! Έχουν παίξει ήδη τέσσερις φορές και ο Canelo μου αφήνει εξαιρετική εντύπωση. Θα τα πάει εξαιρετικά…»