19/04/2024

Δυναμική επιλογή το ΣύροςVsΦωτακόπουλος!

Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης

Με ιδιαίτερη χαρά διάβασα χθες την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του Best Fighter το οποίο πρόσθεσε στην ήδη εξαιρετική του κάρτα έναν ακόμα σπουδαίο αγώνα, μία ακόμη ρεβάνς με… παρελθόν.

Ο Αλέξης Σύρος, λοιπόν, θα βρει απέναντί του τον Γιώργο Φωτακόπουλο. Πραγματοποιώντας το απαιτούμενο Flash Back συναντάω την πρώτη τους επαφή στο The Battle 3! Εκπληκτικός αγώνας…

Παιχνίδι με σπουδαία ανατροπή που ανέδειξε μεγάλο νικητή τον «G.I George»… O Σύρος κρατούσε τα ηνία, αλλά ο αθλητής του Νίκου Γιδάκου με αντεπίθεση διαρκείας κέρδισε σημεία, εντυπώσεις και το παιχνίδι.

Κατά την προσωπική μου άποψη κάτι ανάλογο θα δούμε και στην εκ νέου συνάντησή τους. Ο Σύρος διανύει περίοδο φορμαρίσματος και είναι ξεκάθαρο πλέον πως πραγματοποιεί την τελική του αντεπίθεση, ψάχνοντας τη διάκριση που στέρησε ο τραυματισμός του.

Στην ίδια μοίρα και ο Γιώργος Φωτακόπουλος ο οποίος μετά την κακιά παρένθεση στο EBO θέλει να πιει το… νέκταρ της νίκη που προσφέρει η σπουδαία διοργάνωση της Θεσσαλονίκης.

Φυσικά, μέχρι τον αγώνα μεσολαβεί μεγάλο διάστημα, όμως με μία πρώτη… γεύση στον απόηχο της ανακοίνωσης προβλέπουμε μία σπουδαία μάχη.