26/04/2024

Διπλό «χτύπημα» του ΣΕΠ με τα αδέρφια Χουσεϊνογλου

Στα αδέρφια Χουσεϊνογλου επενδύει ο σύνδεσμος επαγγελματικής πυγμαχίας σύμφωνα με ανακοίνωση του.


Συγκεκριμένα ο Τζεμάλ Χουσεϊνογλου θα εκπροσωπείται πλέον από τον Χρήστο Γάτση, ενώ ο μικρότερος αδερφός του Σέλο θα ενταχθεί στον σύνδεσμο και αυτός.

Αναφορικά για την συνεργασία Χουσεϊνογλου και Γάτση αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα του πραγματοποίησε ο Τζεμάλ Χουσεινογλου. Υπέγραψε με το Χρήστο Γάτση, μάνατζερ του ΣΕΠ, συμβόλαιο  συνεργασίας, που σημαίνει ότι στο εξής  ο Χρήστος Γάτσης  θα είναι ο προσωπικός του μάνατζερ που θα φροντίζει σε πιο επαγγελματικό επίπεδο τους επόμενους αγώνες του Τζεμάλ.

Τα τελευταία χρόνια η παρουσία του Τζεμάλ είναι ιδιαίτερα έντονη και όλο και πιο συχνή στα εγχώρια και διεθνή ρινγκ. Ο Τζεμάλ είναι ένας δυνατός και θεαματικός πυγμάχος που στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του κυρίως στο εξωτερικό, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το δυναμικό του παιχνίδι.

Η μεταξύ τους συνεργασία θα φέρει ακόμα πιο καλά αποτελέσματα στην ενδιαφέρουσα πορεία του Τζεμάλ.  Ο Χρήστος Γάτσης, μέσα από τη στενή συνεργασία που έχει με το Γιώργο Στεφανόπουλο, είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια ότι έχει φροντίσει τα περισσότερα διεθνή παιχνίδια των Ελλήνων επαγγελματιών πυγμάχων του ΣΕΠ  και αναμένεται η συνεργασία με τον Τζεμάλ Χουσεϊνογλου να αποδώσει τα μέγιστα».

Για τον Σέλο Χουσεϊνογλου η ανακοίνωση του ΣΕΠ αναφέρει:

«Στο δυναμικό του ΣΕΠ εντάχθηκε πριν λίγες μέρες και ο Σέλο Χουσεϊνογλου, 23 ετών. Ο Σέλο είναι αδερφός του Τζεμάλ που ήδη αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στο ΣΕΠ. Υπέγραψε το συμβόλαιό του και βρίσκεται στη διαδικασία ιατρικού ελέγχου.

Ο Σέλο έχει κατά καιρούς αγωνιστεί σε βραδιές και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, να ακολουθήσει την πορεία του αδερφού του και να αγωνιστεί επαγγελματικά».